tirsdag 16. desember 2014

Glam interiør

Stort utvalg av fint interiør. Rask og enkel handel på Ellos. La deg inspirere av stilen i høst! Ser du etter en leken men glamorøs stil som gir en følelse av jet-set og art deco? Stikkord for denne stilen er: Jet-set - bar-disco - velour - optimisme - eskapisme Gull-feber!


Forny stuen og sofaen med nye pynteputer! Det er lite som skal til for å få et nytt uttrykk i stuen. Se vårt store utvalg sofaputer og finn din favoritt.


Glitter Fabric Wall Covering Specialists. Sections of this page. Glam Interiors, Upper Bathville. Bordet er laget av stål og har en glassplate på toppen for enklere vedlikehold.


NB KUN IGJEN, -KOMMER IKKE INN IGJEN! Kvalitetsmøbler i stål, drivved og tekstil. Classic Living er en dedikert nettbutikk som tilbyr flotte kvalitetsmøbler fra seriøse og erfarne produsenter.


Se hele kolleksjonen her: Bilder og Interiør. Annen info: Denne klokken kan utleveres på vårt lager etter avtale. Dette bildet kan dessverre ikke fraktes.


Glam interiør

Vi har vårt hovedlager på i Ytre Enebakk. Her kan du lese mer om frakt og betingelser og du kan kontakte oss om du har noen spørsmål. Med mer enn 4sitteplasser og tre etasjer, er Le Pain Francais Bistro den største kaféen i Skandinavia. I vår butikk på Haver i Drøbak, finner du en lekker blanding av design, klassisk, nordisk og glam i en spennende mix og noe for en hver smak.


Vi liker å blande ulike stiler, som gir levende, personlige og spennende interiør. Nydelig dekor-ananas i håndpatinert polyresin, sølv med gullskimmer. Den tidligere postordregiganten har utviklet seg de siste årene, og følger trendene også innen interiør , med alt fra småvarer og tekstiler til tapet og møbler fra flere kjente merkevarer som Bloomingville, Gant Home, Ferm Living, Himla og Decor Maison i tillegg til egne produktlinjer.


Glam interiør

Klikk her for å bestille! Bliss Interiør Hjemmeside. Der har vi både interiørbutikk og nettbutikk. Vi tilbyr kvalitetsprodukter i en tidløs, avslappet og klassisk stil.


Vi kombinerer den stilen med det rustikke og tøffe - og tilføyer gjerne også litt glam i varebeholdningen vår. En knapp minutters biltur fra Oslo tar deg ut til denne gigantiske interiør - og livsstilsbutikken. Ble vekket av at det pep: – Jeg er så jævla glad jeg hadde de røykvarslerne.


Lekker kjole i omslagslook med avtatt midje og belte i siden. Flatterende og flott modell. Jeg er en kreativ jente som er veldig opptatt av interiør og estetikk! Kreativiteten min får utløp igjennom egen design og fotografering.


Ellers liker eg å bruke fritiden min på reiser og opplevelser, det være seg en fjelltur i fantastisk vestlandsnatur, en storbyweekend eller en tur til Hellas. Lekker myk velvet glam putetrekk i fargen Midnight Blue. Materiale: 1 Cotton. Håndvaskes i kaldt vann på vrangsiden.


Glam interiør

Vi ønsker at du skal ha en hyggelig handleopplevelse, og at du skal være.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg