fredag 5. desember 2014

Bloomingville speil

Bloomingville speil

Lave priser og lynrask levering på baderomsprodukter. Se vårt enorme utvalg nå! Nordens største sortiment av kjøkkenprodukter online. Speil kan få et rom til å virke større og lysere.


Finn et som passer deg her. Speil i hvit marmor, det perfekte sminkespeilet. Bloomingville Bloomingville Speil. På grunn av fargen er det kanskje ikke det ultimate sminkespeilet, men det er en vakker innredningsdetalj og funker superbra hvis du vil fikse på håret før du går ut! Vareutvalget kan variere fra sted til sted og noen produkter må.


Handle enkelt online hos ellos. Et praktisk produkt som også er en fin innredningsdetalj. Hyller, speil ,såpepumper, toalettbørster og mye mer.


Bloomingville speil

Produkter i forskjellige overflater og farger som gull, messing og matt sort. Speilet er laget av keisertre og er piffet opp med friske farger i mint, rosa og sort. Her finner du alt fra hyller, lamper, servise og annen innredning med en blanding av skandinavisk stil og reproduksjoner fra fortiden, inspirert av fransk vintage. Stort utvalg av fint interiør.


Rask og enkel handel på Ellos. Hurtig og Gratis Frakt. Men faktum, kjøkken er viktig del av et Hus. Vanlig pris: kr 6400. Special Price kr 5565.


Bloomingville speil

Speilet passer perfekt på badet, i gangen eller på barnerommet. Det enkle designet gjør at speilet lett kan henge i hele hjemmet og pynte opp veggen sammen med andre veggdekorasjoner. Retur rett innenfor dager. Les tester og omtaler før du kjøper. Vi hos glassoginterior.


Kontakt oss gjerne om du har spørsmål. Fiks stilen foran et av våre vakre speil ! Et speil kan gjøre underverk for et rom om man vinkler det riktig og kan gi en illusjon om at rommet er større enn hva det er. Vårt sortiment med speil er bredt og inneholder både trendy og klassiske modeller. Velg og vrak blant modeller som veggspeil, bordspeil og større. Variert produkt-lineup.


Nordisk Design på sitt beste.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg