fredag 12. desember 2014

Muuto puter

Muuto - Best pris i Norge! Nordic Nest - Her finner du innredning og design for alle hjemmets rom. Alltid stort utvalg og god service. Se hele utvalget og kjøp online på BAUHAUS.


Du vil motta informasjon om produkter, tilbud. For å gjøre nettsiden vår så bra som mulig, samler vi inn informasjon fra de som besøker oss.

Dine data, dine valg. Denne informasjonen bruker vi til å forbedre. Vi har et stort merkeutvalg i puter.


MUUTO er et skandinavisk designfirma som samarbeider med de ledende skandinaviske designerne for å skape originale produkter med nye perspektiver. Dette resulterer i en nyskapende samling av nordiske møbler, belysning og tilbehør for moderne interiører i hele verden. Håndplukkede skandinaviske designere får frihet til å utrykke sin indivduelle designfilosofi og historie gjennom møbler og hverdagslige gjenstander.


Puten er designet av Aiayu-designere fra København, som har stort fokus på bærekraft. Med et raffinert og moderne uttrykk har Twine puten en innbydende karakter med tydelige strikkede rullesteiner, kombinert av mykheten i babylama-ull materialet. Kaldskum, solid treramme, kvadratiske puter.

Størrelse: A Venstre armlene modul B Høyre armlene modul C Midt modul - lang D Midt modul - kort E Hjørnemodul F Venstre åpen ende modul G Høyre åpen. Ved å utvide denne arven med fremtidsrettede materialer, teknikker og fet kreativ tenkning, er vår ambisjon å levere et nytt perspektiv på skandinavisk design. Interiør, møbler og design på nett for deg som er opptatt av kvalitet og holdbarhet. Navnet kommer fra finske muutos, som betyr nye perspektiver. De ønsker å vise nye perspektiver på tradisjonell design.


Ifølge designeren Thomas Bentzen representerer tre-basen røttene til en plante og det gjennomsiktige glasset tre toppen. Den er bygget på de arketypiske grunnelementene sete, rygg- og armlene, puter og ben, og har det formål om å skape en harmonisk og skulpturell form av sofa. Den er eksklusiv og har en lounge-stil som passer godt til et moderne hjem.


Dette har resultert i noen populære interiørprodukter med nye vinkler. NOK NOK-vare(r) Vis kurv. Runda Universell Pute. De har mottatt internasjonale priser og anerkjennelse for sitt arbeid med møbler, belysning og hjem tilbehør.


Sofaen har stålbase, treramme, eik ben, kaldskum og fjær fylte puter. God mat er viktig, men for å nyte den til det fulle, bør du også ha en god stol. Du får dem i mange farger og. Veveteknikken og fargekomposisjonen skaper en lett og luftig struktur og mønsteret ser forskjellige ut avhengig av hvordan pleddet brettes.


Velg mellom forskjellige farger. Dots, Restore basket, Outline, Control lamp m.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg