fredag 12. desember 2014

Design knagger

Knagger, knaggrekker, skohyller m. De morsomste knaggene finner du på Coolstuff! Stort utvalg av design fra Normann Copenhagen, Vipp, Greengate, Kähler, Please Jeans, Basic Apparel og mange flere. Rask levering, alltid mye salg! Vil du ha inspirasjon, nyheter og fordeler fra Black Design ?

Se Ting sitt store utvalg av knagger , knotter, knaggrekker og håndtak i mange ulike fasonger og farger. Kule knagger i kreativt design. Vil du at klærne dine skal holde seg krøllfrie og rene og være lette å finne, er nok kleshengere den beste løsningen. Vi har et stort utvalg kleshengere til alt fra hawaiiskjorter til prikkete skjørt.


Massevis av knagger har vi også, som kan brukes til alt mulig. Knaggrekker, knagger og kleshengere er ofte det første gjestene stifter bekjentskap med hjemme hos deg, og dette kan du utnytte for å gjøre et godt inntrykk. Hos oss finner du knagger til ethvert bruksområde.


Vi har blandt annet de populære The Dots fra Muuto og den personlige varianten, Hook fra Design Letters.

Umbra - Flip - Knaggrekke, hvit. Hvis du ønsker å sette litt farge på gangen er det stilig å kombinere knagger i forskjellige materialer eller farger. Det finnes nesten ikke grenser for hvor mye oppbevaringsplass man trenger og med noen praktiske knagger til å henge opp ting kan man få rotet vekk fra gulvet. For å friske opp på barnerommet eller i gangen kan du velge barneknagger i mange morsomme og fargerike design.


I tillegg er de praktiske og laget i god kvalitet. Du må tillate informasjonskapsler for å fortsette handelen. Vi benytter informasjonskapsler til å forbedre brukeropplevelsen og opprettholde artikler i handlevognen. Bredt utvalg av knagger m. Bestill varene online og få rask levering hjem til deg.


I denne kategorien finner du knagger i alle slags varianter og farger. Besøk vår nettbutikk i dag for en hyggelig prat og effektiv handel med rask levering! Knaggrekken er ikke bare funksjonell men den har e tiltalende form som gir et designløft i entreen. Fjellbo Design `s visjon er å være din foretrukne nettbutikk av møbler og interiør til hytta på fjellet, tilby best mulig kombinasjon av design , kvalitet og pris.


I en nesten uoverskuelig interiørverden kan det være vanskelig å orientere seg fram i en jungel av nettbutikker, magasiner og merker. Vi har også praktiske knaggrekker som du får plass til masse klær på. Vil du unngå å bore i veggen for å feste knaggen?


Den består av en rekke produkter og leveres i hvit og hvitoljet eik.

Med et stilrent nordisk design har Frikk blitt en kundefavoritt. Dette er allsidige produkter som kan brukes i alle rom. Har du behov for å gjøre rommet eller gangen mer organisert og ryddig?


Da har vi mange knagger som både er funksjonelle og ikoniske. Vi har klassiske stiler fra midten av århundrede som Eames Hang It All eller nyere design med Dots fra Muuto. Sett med fem knagger , The Dots, i sort fra Muuto.


Denne pakkeløsningen er med en large, en medium og tre small. For Muuto starter god design med personen. De håndplukker de mest lovende designtalentene i Skandinavia, og gir dem friheten til å uttrykke sin individuelle historie gjennom hverdagslige gjenstander. Hos JYSK finner du alltid knagger og knaggrekker til lave priser.


Vi fører et stort utvalg av kroker og knagger , øyekroker og bildeopphengsplugger. Eller hva med en knagg eller krok til jakkene dine? Vi har knagger du kan henge opp over døren, knagger du kan feste i vegg og andre knagger.


Trenger du tips til hvordan du skal montere de forskjellige knaggene? HAY Beam 90cm – Lys Grå, knagger. Designet av Big Game, Beam bringer to historiske materialer sammen for å skape den robuste og slitesterke klesstativet. Metallstangen er ikke bare en bjelke som du kan skyve fem kroker på, men også en hylle med en kant som holder mindre gjenstander på plass over krokene.


Danske Muuto har håndplukket noen av Skandinavias beste designere. Dette har resultert i noen populære interiørprodukter med nye vinkler. Her finner du et stort.


Gratis frakt på knagger og magnetoppheng. Varen har blitt lagt til i din ønskelisten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg