torsdag 4. desember 2014

Maling hvit

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo.


Men en dyrere maling kan bli mer lønnsom i lengden. Les mer om vedlikeholdsintervall.

Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset eller pusse båten. Her finner du alt du trenger å vite om maling og beis. Hvitt er ikke bare hvitt.


Det finnes en mengde ulike hvite nyanser. Jotuns Fargedesigner gir deg her noen stikkord som gjør det enklere å velge. En ren og nøytral hvittone. Bildet viser hvor ren OPTIMAL Optiwhite holder seg i forhold til annen maling. Resultatet er en kledning som holder seg hvit og ren i år etter år.


Mal huset – på sekunder.

Bruk ett minutt på å lære hvordan du enkelt maler huset! Lady Balance lukter minimalt og er gullsertifisert med Eurofins indoor climate comfort. Den er en vanntynnbar maling med meget god farge- og glansbestandighet. Det gis års skriftlig garanti på farge og glans, og garantiseddel følger med produktet. Børst gamle lag av maling nøye.


Husk på at nye betonggulv må tørke 4-uker før maling. Spe ut malingen med vann til det første strøket. Mal deretter to ganger med maling som ikke er fortynnet. Mindre fargeforskjeller kan forekomme på forskjellige leveringer, det anbefales derfor at maling fra spann med forskjellig batchnummer blandes. Lim- og kalkmalte flater må vaskes helt ned før maling.


Vask flaten først med malervask og så med en. Stort utvalg innen lakk, maling og verktøy. Se mer og kontakt oss her! Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Alt du trenger til maleprosjektet ditt - Se vårt utvalg av maling og maleutstyrt i vår nettbutikk.


Opus Ultramur murmaling hvit liter. Slik stiller du forberedt når snøen og holka kommer. LADY VEGG HVIT -BASE 3L En vanntynnet, løsemiddelfri akryl interiørmaling for bruk i tørre rom fra Lady.


Den er lett å påføre, gir garantert dekk i to strøk og et perfekt sluttresultat.

Finn tilbud på 1produkter fra Jotun, Butinox og mye. Dekkplast,-filt og papp Dekkplast,-filt og papp. Claesson er en tradisjonell, svensk linoljemaling til utvendig bruk. I vår online-fargevelger og i våre butikker kan du se alle våre farger og. Faktisk kostet hvit maling fra fire til ni ganger mer enn de røde og okergule variantene.


JOTUN JOTAPROFF AKRYL INTERIØR. Det er så stor forskjell at hvitt var helt uaktuelt for de fleste. Blå maling var forresten og ganske kostbart i hine hårde dager.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg