torsdag 4. desember 2014

Jotun slett vegg pris

ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Sammenlign pris med oss. Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Kombinert med helsparkling er duken godt egnet til å dekke over eldre, mønstret glassfibertapet.


Egner seg godt for dekke over gammel, mønstret glassfiberstrie, murstruktur etc.

Forgrunningen er påført i et bad som gjør at den kan monteres på begge sider. En forgrunnet duk som gir en vakkert slett resultat på vegg og i tak. Marine, Protective and Powder Coatings. Jotun slettvegg forgrunnet. Les tester og omtaler før du kjøper.


Specs: Maling, Vegg , Vegg , Innendørs, 2. Anbefales til tørre rom for å få fram et ensartet underlag som kan males. Dekkes godt med to strøk maling. Ser ut som vi er på vei inn i ny leilighet innen kort tid.

Samboer hater strie, og det er kun slett vegg som gjelder. Hva er enkleste fremgangsmåten å få dette gjort på? Legg to tynne lag, og sett sparkelspaden helt inntil strien. På denne måten bruker du strien som mal, men fyller i alle porene i glassfiberstrien. Da får du en helt smooth og gipsglatt finish.


GLASSFIBER SLETT VEGG 30M. JOTUN SLETT VEGG FORGRUNNET 08. Gir god dekk med strøk maling. Har gode armerende egenskaper og kan benyttes både på vegg og i tak.


For å få denne prisen må du melde deg inn i Bygger´n klubben. Medlemsskap er kostnadsfritt og uforpliktende! Tapet vitrulan glassfiber, lavstruktur 418. Jeg pusser opp en leilighet fra femti-tallet, med murvegger. Hadde tenkt bruke slett vegg fra jotun , men etter ett rom er jeg ikke fornøyd med resultatet.


Viser for mye struktur, og noe herk å sette opp. Tenker derfor på å betale noen for å helsparkle. Det er ca 1kvm vegg , ønsker tre lag, og hvitt arbeid. Har hatt to håndtverkere inne.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg