tirsdag 30. desember 2014

Sveveplisse

Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev og få de beste tilbudene rett hjem i sofaen. Du får også direkte tilgang til nyheter, inspirasjon og konkurranser. Har du et vindu litt utenom det vanlige, har du mye innsyn, ønsker du moderne minimalistiske løsninger eller ønsker du funksjonelle gardiner, så har vi løsningene. Vi kan hjelpe deg med spørsmål.


I monteringsanvisningen og video fremgår det at denne skal kunne festes på vindusramme, men fester til dette formål medfølger ikke. Utspent plisse er en sveveplisse som er spent opp i snorer både oppe og nede, slik at den kan senkes ovenifra samt heves nedenifra og således skjerme for innsyn på forskjellige nivåer. Leveres med beslag for montering i nisje, men kan også monteres med veggbeslag. Populært i baderom og stuer hvor det er mye trafikk. Solskjerming og gardiner fra en av Norges største leverandører VistaNorge AS.


Vi har gode priser på Rullegardiner plissegardiner, lamellgardiner og persienner. Premium Loading. Skip trial month free. Plisségardiner er den perfekte kombinasjon av funksjon og estetikk. Gardinene har et ensidig stoff med synlige snorhull.


Plissé tar lite plass og skjermer effektivt. Dupligardiner og plisségardiner gir solskjerming på en moderne og elegant måte. Disse gardinene er et perfekt valg for deg som vil skjerme for innsyn eller dempe. Juster lyset enkelt med sveveplissè.


Gjelder både standard- og spesialmål. Trenger du hjelp til. Easily share your publications and get. Barnesikre sveveplisse passer perfekt til hus hvor små barn ferdes.


Sveveplisse

Tilbudet gjelder frem til: 6. Henge opp plissegardiner. Når har jeg kun ett vindu igjen å henge opp dette i. Dette er så bredt at jeg må jeg bruke to plissegardiner. Planlegger du å pusse opp. Svangerskapskontroller er gratis, MEN legekontoret kan velge å ta betalt for sine utgifter. Dvs, ikke sin ti men utstyr etc de bruker på deg.


I tillegg til skjerming mot solen som står rett på vinduene hele dagen eller en markise som sørger. Velg etter funksjon og behov. Les mer om plisségardiner fra Kid Interiør.


Vi har en rekke ulike vinduer til forskjellige bruksområder og i forskjellig materiell. Aluminium er et bra valg om du ønsker værbestandige vinduer med lang.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg