torsdag 4. desember 2014

Magnetbånd selvklebende

Erledige deinen Einkauf vollständig, günstig und zügig bei einem einzigen Händler. Abonnieren und sofort 15€ erhalten. Atlas, Festool, Bosch u. Wir schaffen Platz für Neues.


Werkstatt ausstatten und sparen! Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Staples Solutions Norway AS er Norges ledende leverandør av kontor- og datarekvisita for kunder i både privat og offentlig sektor over hele landet.


Selvklebende magnetbånd i en praktisk dispenser. På et øyeblikk kan du rive av akkurat den lengden du ønsker. Du limer strimmelen bak på det du skal henge opp. Her er ikke noe dekkpapir el. Renslig og praktisk oppbevaring og meget enkelt å bruke.


Magnetbånd selvklebende

Salg av magnetbånd i lengder fra meter i en god og kraftig kvalitet. Vi har allt i magneter online hos Magnordic. Rask leveranse til Norge. For oppsett av skilt. Man slipper å borre eller lime, forsiden er selvheftende.


Enkel å klippe til ønsket lengde. Magnetbånd , selvheftende Manutan. Pakker med sterke neodymium magneter med lim på. Det er et lite stykke med folie på hver magnet som skal fjernes før du kan lime dem fast.


Se mye mer under hvert produkt. Vi bruker 3M lim på våre magneter (veldig sterk lim). Kjøpsinformasjon, leveranser og returer. Hos Clas Ohlson kan du alltid handle trygt og raskt.


Du har alltid opptil dagers angrefrist eller åpent kjøp. Har I behov for magnetbånd skåret i en bestemt længde eller bredde står vi naturligvis klar til at hjælpe. Takket være vores korte leveringstider og konkurrencedygtige priser leverer vi tilskårne magnetbånd i både større og mindre partier til rigtig mange virksomheder.


Magnetbånd selvklebende

Das ist der smarte Shop für harte Jobs. Beschaffung war noch nie so einfach! Smidig, selvklebende teip som festes enkelt på lette ting som skal henges opp magnetisk. Bruksområder: Merkesystem til oversiktstavler, whiteboard og liknende.


Avklippbart og selvklebende. Lekolar er ISO-sertifisert med tydelige krav til kvalitet, sikkerhet og miljø. Dette er et metallbån ikke et magnetbånd - selv om mange kaller slike produkter som en magnetlist. Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å lagre hvilke produkter du.


Magnetbånd selvklebende

Finnes i flere forskjellige bredder og i mm eller mm tykkelse. Lengde på en rull er 30m. Kontorvarehuset Bergen AS leverer kontormøbler i Bergen og omegn. Møbler, innredning og utstyr til møterom.


Alt innen kontormøbel og kontorinteriør til kontoret.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg