tirsdag 2. desember 2014

Halvor bakke design

Finn laveste nettpris her. Halvor Bakke har alltid vært opptatt av naturen og livet ute. Halvor snudde på hælen og gikk inn igjen og innledet et spontant og det som senere skulle vise seg å være et fruktbart og langvarig samarbeid. Halvor og Lama har altså jobbet sammen i ni år. Et tett og godt samarbeid der Halvor er veldig delaktig i design - og produksjonsprosessen av produktene.


Halvor bakke design

Det har blitt en styrke innen design og gitt særpreg til hans kolleksjoner. Oppveksten på gården i Stavern bidro til en sterk forkjærlighet til naturen, noe han har tatt med seg videre i livet. Kolleksjonen har lekre og samstemte stoffer som er enkle å kombinere, og du skal ikke være redd for å bruke ulike stoffer på møblene, det gir spenning til rommet og du får en helhet du har skapt selv. Pris NOK 89inkl. Dørene er JKE-modellen Nordic One med Edge-håndtak i antrasittlakk.


Benkeplaten er i svart keramikk med svart vask. Det finnes jo så utrolig mange fine peiser og peisovner å velge mellom. Et sporty og ungt par skal få forvandlet hytta si til en dødskul fritidsbolig hvor ALT er sortt! Fargevalget er veldig dritstig og designet minner om en leilighet i byen. Lagervare - forventet levering 3-dager Mengde.


Biopeis, elpeis, interiør, design og uterom, bålpanner og tilbehør - en butikk fra Vennesla! Lyktene kommer i lekker gaveeske. He and Sophie Elise Isachsen both appeared on Norwegian reality series. Interior designer who became a television personality for the channel TV working on the shows Homsepatruljen, Dekor and Norges styggeste rom. Han henter inspirasjon fra sine mange reiser, men også fra naturens fargepalett som endres med årstidene.


Han utvikler og selger sine egne interiørkolleksjoner. I tillegg er han interiørekspert for private og offtentlige rom. Her fra Norges styggeste rom med programleder Jannecke Weeden og snekker Torkel Gjerset. Since then, Halvor has started his own company, developing interior collections, furniture collections, colour schemes, wallpapers and last not least, the Signature Collection series.


Halvor bakke design

Han er årlig med på turer til India og andre spennende land for å se på produksjonen og finne inspirasjon til kommende kolleksjoner. Halvor jobber med ulike materialer og har i samarbeid med Nordic Form utviklet en kolleksjon med sengetøy og tilbehør. Sendes innen 1-virkedager. Flott nettbutikk med stilfulle møbler og interiør produkter.


Forhandler av Adamsbro,Riviera Maison, ByOn, samt egne importerte varer. Se flere ideer om Design , Stue og Interiør. Grå Atta Kongle Dekor I Boks. HB Byron sengeteppe Dusty.


Halvor bakke design

Synes han har SÅ mye fint. Han startet sin yrkeskarriere som reiseleder og flyvert. Bakke arbeidet tidligere i interiørbutikken Bolina på Stabekk, men driver nå egen virksomhet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg