fredag 5. desember 2014

Lys til fest

ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Mote til rett pris - Shop enkelt online hos Bubbleroom - Mange kjente merker! Ingen minimumsordre - Kjøp nå!


Selskapsshop tilbyr bordpynt og tilbehør til bryllup, dåp, konfirmasjon, bursdag og fest. Vi har stearinlys, telys, lykter og lysestaker du kan pynte med til din fest. Ettersom at DanMusikk importerer de fleste av våres produkter selv, betyr dette av vi leverer god kvalitet til billigere priser enn andre musikkbutikker. Lys gir alltid det lille ekstra til hjemmet eller til festbordet ditt! Pynt opp hjemme for å skape stemning, eller møt gjestene dine ute i mørket med fakler som viser vei til dit festen skal holdes.


Fakler, telys, kubbelys og stearinlys til festen din. Uansett hvordan type fest du velger å lage, er det lyden og lyset som setter den avgjørende stemningen. Vi i Lydleie er derfor veldig opptatt av å finne utleie-pakker som er perfekt oppbygget for din fest. Vi har pakker i alle prisklasser, fra billig til mer eksklusivt.


Lys til fest

Vi leverer alt det beste innen ly lys og andre party-effekter. Lyd og lys i Oslo og omegn,. Medium lyspakke til din fest Les Mer Lysdekor leie, en liten pakke for bryllup,.


Lys i glass er stearinslys som er støpt i glassformer. Med lys i glass trenger du ikke bruke et lysfat eller lyskål, de står helt fint av seg selv og kan tennes på slik de er. Vår lys i glass er meget dekorative og kan brukes til både hverdags eller fest. Se utvalg av lys i glass her.


Stort utvalg av festutstyr, dekorasjoner, servise, spill og aktiviteter. Utleie av slush, popcorn, sukkerspinn og softis. Alt du trenger til festen! Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Vi har UV- lys , discolys, strober, lyskastere og røykmaskin.


Perfekt til hjemmefesten. Lysutleie har avdeling på Høvik, og baserer seg i hovedsak på utleie til Oslo, Akershus, Buskeru Østfol Oppland og Hedmark. Partypakke til din fest. Her har vi satt sammen de mest populære produktene vi har, dette er en såkalt “All-Inclusive”-pakke.


Festkompaniet har pynt til enhver anledning! Skal du pynte opp til fest ? Bruk dem hvor som helst innendørs eller utendørs. Skap en koselig atmosfære hjemme med ulike typer av dekorativ belysning og fest belysning. Hos oss finner du blant annet lyslenker, batteridrevet lys og stilige dekorasjonspærer som gir en hyggelig atmosfære i rommet. Fairy Berries blinker vakkert 2-dager.


Til de stilige dekorasjonspærene egner det seg aller best med en åpen armatur. Stadig flere velger å bruke LED lys fra gulv mot tak og lyssette hele lokalet. Dette kalles LED UPLIGHT og gir en fantastisk stemning i lokale. Det gjør at alle kjedelige festlokaler blir badet i stemningsrikt lys.


Lys til fest

Spesielt i bryllup og firmafest er dette ett fint å bruke. Vi hjelper deg gjerne med å velge riktig lyssetting til din fest. Disse Lys vil få ditt hjem til å glitre neste fest.


Skinn litt lys i mørket! Lys -baren er en lyseffekt, som har LED lys i forskjellige farger. Den kan programeres til å kjøre faste programmer, eller innstilles til å følge musikken automatisk med den innebygde mikrofon. Den er lett å plassere og gir en god effekt til både konserter, diskoteker og fester. Her finner du våre Disco- og Festlys.


Lys til fest

Vi har det du trenger - fra festen på gutterommet, til super-proffe lys -systemer!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg