mandag 15. desember 2014

Frostfolie

The document has moved here. Velg Lengde og antal, så sender vi til deg. Om det er kun for å tilføre visuelle detaljer i interiøret. Også her leverer vi både.


Se informasjon om pris, gode tilbud og produktanmeldelser.

Grunnet tekniske problemer er butikken midlertidig stengt. Kunder som har bestilt og betalt har ikke blitt trukket, og reservasjonen på beløpet vil bli hevet så. Folie selvklebende 45cmx10m hos staples. Vi lager frostfolie til bruk som avskjerming helt eller delvis, eller til dekor med og uten print. Vi kan legge inn og skjære ut elementer etter ønsket design.


Helfoliering eller dekorelementer gir bilen din det utrykket du ønsker. Hos IKEA finner du møbler og interiør til hele hjemmet.

Vi leverer alt fra avtagbare magnetskilt til flammedekor. Vi har alt du trenger til kjøkken, stue, soverom m. Besøk et varehus eller våre nettsider. Vi ønsker å gjøre jobben enklere for deg, bruk våre guider og tips for et godt resultat. Det finnes utallige muligheter når en skal profilere og dekore lokaler.


Vi tilbyr frostfolie , transparent folie, konturskjært folie, mm. I tillegg utfører vi plateprint på plexi, aluminium, reynobond. Eller kan vi kanskje friste med fototapet? Borge Grafisk AS – Alt innen grafiske tjenester.


Vi er et veletablert byrå som leverer alt innen grafiske tjenester. Med over års fartstid og erfaring er vi. Eller för nedre delen av fönstren för er som bor på nedre botten. Bor du i første etasje i byen, kanskje har du toalettvindu ut mot gårdsplassen, eller ønsker du bare å pynte litt på en skapdør så kan vindusfolie vær. Luk Du skal være logget ind.


For at aktivere menuen samt se de aftalte priser skal du være logget på. Hvis du mangler login eller en aftale, så se info på denne.

Kan konturskjeres med ditt budskap. Frostfolie Dimmer ned rutene og hindrer innsyn. Fås i flere forskjellige mønster, gjennomsiktighet og tykkelser. Dekoratørtjenester - butikkdesign, interiørstyling, eksponering, produktstyling, dekoratørtjenester, folie, butikkutstilling, profilmateriell, reklame, frostfolie.


Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat om hva vi kan gjøre for deg og ditt firma. Til kontorer bruker vi oftest enten frostfolie eller gjennomsiktig farget folie, slik at ikke alt lyset blokkeres selv om du ikke kan se tydelig igjennom folien. Avblending av vinduer i kontorlandskap gjør vi vanligvis i enten i ansiktshøyde eller litt over skjørtehøyde. Vi har möjlighet att trycka på frostfolie , motiv eller logotyper.


Och kan även skära ut mönster. Du kan också skapa image, stämning och spännande. PS: Fargene i forhåndsvisningen over kan dessverre avvike noe på grunn av skjerminnstillingene dine, og er.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg