onsdag 10. desember 2014

Scanox panellakk

Scanox panellakk

Scanox Meny Hovedmeny. Flotte farger og ideer for deg som ønsker å sette farge på panelet samtidig som du ønsker å ha. Se en film om hvordan rense gulnet panel nederst på siden.


Panellakk kan også tilsettes farge. Produsent av maling, beis og lakk, med merkevarer som Butinox maling og beis, Tyrilin Tjærebeis og Trestjerners gulvlakker. Vanntynnbar, luktsvak akrylbasert panellakk. Til lyst panel, hemmer gulning, meget luktsvak, kan brekkes i mange vakre farger, gir et naturtro. Ubehandlet treverk i ett strøk i ønsket farge.


Tyrilin Interiørbeis i farge Hvit lysner treverket i ett strøk. Høy kvalitet og trygghet har gjort at arkitekter har anbefalt våre produkter gjennom mange år. Jotun Yunik Jordan Ernst P. Dette gir deg selvsagt mange muligheter til fantasifulle løsninger i ditt hjem. Hvor transparent den er påvirkes bla.


Begge to er enkel og grei og jobbe med. Et strøk beis på veggene, og to strøk panellakk i taket. Vi har innemaling og sparkel til alle behov.


Grunning, gulvlakk, veggmaling, innendørsbeis og mer til. SERTIFISERINGSBEVIS HERVED BEVITNES AT FIRMA. TreStjerner UV Gulvlakk er enkel å bruke. Vi fikk mange fine bidrag, og tre vinnere ble valgt ut. Her ser du hytta til en av vinnerne, Anita Ødegård Høgh.


En utrolig vakker hytte! Taket er nå hvitmalt, og bringer mye lys inn i rommet. Fordi det var ønskelig å beholde trestrukturen på tømmeret, falt valget på en panellakk , en gråpigmentert variant.


Med den ble veggen roet ne og fikk en dempet, grå overflate. Tømmerbjelkene i taket gjennomgikk samme behandling, med ett ekstra strøk, og fremheves kledelig. For gulnet og tidligere behandlet panel av furu og gran, vegger og tak. Panelet i tak og på vegger var gulnet og mørkt, så det var ønskelig å lysne overflatene, uten å gjøre rommet hvitt. Med naturen like utenfor døren, og fjell, myr og vann tett innpå, falt valget på en gråpigmentert panellakk til veggene.


Scanox panellakk

Behandlingen er transparent, og fargesetter samtidig som treverkets tegninger synes. Det er derfor ikke nødvendig med noen form for etterbehandling. Det finnes to typer panellakk. En klar variant og en pigmentert utgave.


Flere produsenter har slik panellakk og de inneholder UV-filtre som hindrer gulning av ubehandlet treverk. Den hvitpigmenterte varianten av lakken gir overflaten et kalket, nesten hvitskurt, transparent utseende uten at det opprinnelige underlaget tildekkes.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg