mandag 22. desember 2014

Ramme 50 x 60

Treff andre voksne på møteplassen for oss over år. Ta en titt på utvalget og finn din favorittramme hos oss! Vi knipser bilder hele tiden. Spørsmålet er når vi ser på dem? Med rammer kan du fylle veggene dine med både minner om folk du er glad i og kunst du liker.


Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev og få de beste tilbudene rett hjem i sofaen.

Du får også direkte tilgang til nyheter, inspirasjon og konkurranser. Vi har blant annet små rammer, store rammer, A3-rammer og A4-rammer. Noen av dem er en kollasjramme og har plass til flere bilder, slik at du kan vise frem flere minner i samme ramme. Du finner også bilder som er ferdig innrammet hos IKEA.


For deg som leter etter en ordentlig stor fotoramme til bildet ditt har vi samlet et flertall firkantede fotorammer for bilder i størrelsen 60xcm. Disse rammene er perfekte for romantiske bryllupsbilder, de herlige familiebildene eller enkelt og greit til bilder som betyr mye for deg. Med en vakker ramme henger bildet ditt flott på veggen.


Har du kjøpt et nytt bilde eller tatt et fotografi som du ønsker å ramme inn?

Med våre rammer blir bildet beskyttet, samtidig som det får den utsmykningen det fortjener. Velg mellom ulike rammestørrelser, materialer og farger. Klikk på en av rammene for å lese mer om dens mål, vedlikehold og farge. Ferdigrammer i alle mulige størrelser.


I vår butikk i Silurveien 11E kan du finne hva vi mener er noe av det største utvalget av ferdigrammer det er å finne i Oslo - dette vil si at våre ferdigrammer kommer i et utvalg av over forskjellige størrelser. De moderne rammene fra Moebe passer perfekt til bilder og motiver i A Aog A og de kommer i stilren svart aluminium og i eik. Fin ramme , men svært løs innfatning. Veldig bra at det er brukt glass og ikke plastikk som de fleste er i nå. Men selve rammen er svært løs, da den er laget av myk plastikk.


Skulle gjerne sett at denne var laget av tre eller i alle fall hard plastikk. Præsenter dine forstørrelser på en elegant måde. Fotoramme sort alu - dan ramme polystyren glas - x cm. Kubistisk design Fås i flere.


Bruk faktum, kjøkken er viktig del av bolig. Ram inn de beste bildene dine og fyll en vegg med gode minner. Det er enkelt å sette et personlig preg på veggen hjemme ved å kombinere trykk med og uten ramme med speil i forskjellige former. For å få stilen til å henge sammen kan du bruke fargene i veggmotivene som utgangspunkt for resten av interiøret.


Sjekk ut våre hobbyartikler og finn bl.

Vi har mange flere produkter og idèer enn du kan drømme om. Danmarks største udvalg af plakat- og billedrammer, som passer til alle indretningsstile. Ramme × sjelden utviklet.


Treramme med glass, hvitt syrefritt passepartout (misfarger ikke bildene) og MDF-bakstykke.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg