fredag 5. desember 2014

Himla duk

Himla duk

Nordens største sortiment av kjøkkenprodukter online. Himla - Best pris i Norge! Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!


Vi vil dog alltid ha størst utvalg i våre fysiske butikker på Bolina og Stasjonen, samt et enormt utvalg av bestillingsvarer du kan velge mellom. Sunshine er en tynnvevd og vakker duk i 1 lin. Duken behøver ikke å strykes og er fin med en litt krøllete effekt.


Gir et avslappet uttrykk til hjemmet. En duk gjør uttrykket mykere og ikke minst varmere. I deras utbud hittar du textilier i alla former och färger för varje hem. Her finner du både løpere,.


Himla duk

Här finns sängkläder, gardiner, mattor och mycket mer. Nå har jula kommet på IKEA - se utvalget her. Se julegavetipsene våre for store og små. Linbutikken – kvalitets tekstilprodukter fra Litauen Norges største nettbutikk som selger tekstilprodukter som metervare lin, linduker, løpere, gardiner. Du har ingen produkter i handlekurven.


Finn dine favoritter hos Ellos nå! Maya er en linvev behandlet med vannbasert akryl som gjør den enkel å tørke av. Ettersom den er laget i ren lin, har den mer struktur og føles livligere enn en vanlig voksduk.


Himla duk

Perfekt når du vil skape en landlig eller rustikk oppdekning! Lekker duk i 1 lin. Enkeltstikket kant gir den et røft uttrykk. Duken er stenvasket slik at den blir myk og behagelig.


Nydelig til festbordet året rundt. Vi har det du trenger av gardiner, sengetøy, håndklær og interiør til hjemmet. Duken passer utmerket både til hverdags og festligere anledninger og kan enkelt matches med andre detaljer. Kombiner duken med andre deler fra Maya-serien for en komplett look!


Himla duk

Velg mellom forskjellige farger. Ger ett avslappnat uttryck till hemmet och är lättsamt att sköta. Välj bland olika storlekar. Annica Högström över företaget. I över tjugofem år har vi levt efter samma enkla idé.


Vi skapar vackra textilier för hemmets alla rum. Det mesta i linne, men även i andra naturmaterial. Allt går att matcha, mixa och blanda. Kudde 50×har veckad volang på kortsidorna.


Använd gärna som extra kudde i sängen för en vacker bäddning. Kudden har en omlottstängning på baksidan. Mestadels i linne, men även i andra naturmaterial som ull, silke och bomull. Mixa och matcha som du vill.


Det är så du skapar en egen, personlig stil.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg