fredag 12. desember 2014

Uteplass inspirasjon

Uteplass inspirasjon

Inspirasjon til uteplassen. Enhver uteplass er forskjellig, men vi jobber mot det samme for hver eneste – At den skal brukes mest mulig. En hengekøye er også en god idé for deg med liten uteplass eller veranda, ettersom den lett kan pakkes bort og erstattes med et spisebord når du trenger det. Skiferen tilpasses i størrelse og mengde til ditt prosjekt.


Uteplass inspirasjon

Til terrasse, uteplass eller gangsti mellom byggene. Send Stoneart dine mål, så får du et uforpliktende tilbud på skiferen du trenger til ditt prosjekt. ENKELT Å UTVIDE OG ENDRE Vil gjøre uteplassen større, vil du også om år få skifer av samme type fra Alta, Oppdal. I denne boligen er stilen stram og røff, og fokuset har vært på å skjerme hus og uteplass så mye som mulig fra veien, siden huset ligger på et hjørne. Her får du fine ideer som kan gi deg ny inspirasjon til uteplassen din!


Den delvis overbygde terrassen vender ut mot hagen og har utsikt mot et lite vannspeil – se bilder her! Store terrassedører fører ut til hagen. Finn inspirasjon fra noen utvalgte prosjekter ang.


Her kan du fort oppdage nye idéer til ditt neste hageprosjekt. Lag en uteplass som er i takt med terrenget. Utnytt tomten og utsikten og la naturen få gi sitt bidrag.


Områdene rundt for eksempel hytta kan by på kreative muligheter, som å samle store steiner til bord og stoler. Unngå for store inngrep på tomten. Behold trær og busker, så sant de ikke tar for mye av lyset og utsikten. Med ny innredning, og ikke minst en avtrappet sitteplass nesten hele veien rundt, ble hytta et allsidig, trivelig sted å være.


Uteplass til liten hytte. Alt om hage, blomster, planter og uteplass. Nytte, inspirasjon , trender og smarte tips. Bonytt Rom1Maison Boligdrøm. Ny blogg for alle hageglade!


Du kan få en stilig uteplass , enten den er stor eller. Gled deg til julens beste ideer fra BO BEDRE og få over 1sider fylt med inspirasjon for kun kr 1250. Innglassing av balkong. Skap en væruavhengig uteplass.


Uteplass inspirasjon

Mange har uteplasser som er fine å se på. Det er viktig at uteplassen er fin å se på, men om den ikke brukes, så blir den bare til visuell bruk. Litt rotete, men alt passer jo fint sammen og da går det an. Dette er koselig synes jeg. Som jeg skrev i forrige innlegg jobber vi med hagen vår for tiden.


Så nå sitter jeg å søker inspirasjon til en terrasse med tak og levegger. Hvis du leter etter inspirasjon og tips til alle hagens plasser, har du kommet til riktig sted! Her finnes det tips om hvordan du kan bruke og innrede hagestuen eller drivhuset. Bli inspirert av hvordan våre kunder har gjort det når de har bygget sine hagestuer og attefallshus.


Du vil motta en epost med dine brukerdetaljer etter du har fylt ut din registrerte epost. Har du glemt ditt passord?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg