fredag 26. desember 2014

Jotun pure color

Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Vår vakreste maling noensinne er supermatt, med et eksklusivt utseende. Vår vackraste väggfärg någonsin har blivit ännu vackrare - med ett ännu mattare, exklusivt utseende. Les tester og omtaler før du kjøper. Det supermatte utseendet er mykt, eksklusivt, og det får frem det beste i fargene.


Denne veggmalingen gir en unik fargeopplevelse og har et flott supermatt uttrykk.

Malingen skaper en behagelig atmosfære. I tillegg har malingen en høy slitestyrke og en rengjøringsvennlig overflate, slik at dine vegger vil holde seg flotte i lang tid. Se interiørarkitektens respons når hun fikk testet den nye malingen. Den unikke farvegengivelse giver et sobert og sanseligt udtryk. JOTUN Grunning for tapet.


Påføres fyldig og jevnt. På sugende, porøse underlag anbefales det å male strøk for å unngå skjolder. Da designerne skulle pusse opp sine egne lokaler, ønsket de å utvikle en farge som var unik og passet perfekt til deres stil.

PAULS BLUE, samt bildene fra Frama sitt designstudio! Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Gir en helt unik fargeoopplevelse der ektheten i fargene kommer til sin rett, helt uten glans. Hvorfor ikke teste ut din egen kreativitet?


På dette bildet rammes den høye stigen inn med en vannrett linje. I arbeidet med dette kartet har vi tatt utgangspunkt i tre tendenser i tiden: New Comforting byr på enkelhet. Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra butikker. En dyp blåtone med et svakt grønt hint av magi som skifter uttrykk gjennom døgnets timer. Nytt recept, ännu vackrare och mattare!


Dette er malingen for deg som ønsker et perfekt. Det handler om det naturlig vakre. Vi entrer en ny epoke med fokus på sanselige verdier. I vår verden overføres.


Vi hjelper deg å velge terrassebeis, gulvmaling, beis, spraymaling, grunning, treolje, lakk - blant 1varer. Dekkgaranti på to strøk. Den matte finishen gir en unik, vakker fargeopplevelse hvor ektheten i fargene kommer til sin rett, helt uten glans. Fargene fremstår dermed som roligere og jevnere, og sterke farger oppleves mykere.


Når inspirasjonen hentes fra naturens egne farger og materialer, fremstår interiøret med en unik og naturlig harmoni.

Fargene virker roligere og bidrar dermed til en diskré sanselighet i hjemmet. LADY Pure Color gir et helmatt og vakkert utseende. Den mjuka finishen ger en fantastisk upplevelse där kulörerna framhävs helt utan glans. Sammenlign pris på Jotun maling.


Lady Pure Color från Jotun är den elgantaste väggfärgen någonsin.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg