tirsdag 9. desember 2014

Iittala lysestake

Nordic Nest - Her finner du innredning og design for alle hjemmets rom. Norges største utvalg av design for ditt hjem. Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt.


Populært og trendy servise i friskt stripemønster. Timeless design since. Tåler oppvaskmaskin, mikrobølgeovn, er ildfast og kan fryses, noe som gjør det ekstremt brukervennlig.

Hos oss finner du alt du trenger til kjøkkenet. Lysestake i glass som finnes i mange forskjellige høyder. Kjøp på nett og få rask levering.


Den fins i flere høyder som vakkert kan mikses sammen på spisebordet, i et vindu eller på et sidebord! Christiania Glasmagasin har alt du trenger til kjøkkenet. Om du leter etter lysestake eller andre produkter så har vi et stort utvalg. Tusenvis av fornøyde kunder. Gratis frakt og levering innen dager!


Nordens største nettbutikk for hjeminnredning.

Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Populære merkevarer til sterkt redusert priser. Vanlig pris: kr 7000. Special Price kr 6080.


Vi hos glassoginterior. Kontakt oss gjerne om du har spørsmål. Finnes i flere farger! Glassets tykkelse og farge gir et varmt og koselig skinn fra lyset. Designer: Heikki Orvola.


Produksjonsprosessen av lyslyktene er forskjellig. I løpet av årene har de gradvis utviklet sitt sortiment av høykvalitative designprodukter som kokekar og gryter. Les tester og omtaler før du kjøper. Denne finnes i ulike høyder og former, og er fine å kombinere.


Lekker lysestake i munnblåst glass. Ideen bak designet var å kutte ned på antallet glass og samtidig kunne servere en stor rekke av ulike typer vin. I tillegg til hvitt finnes lysestakene i messing og flere andre fine farger.


Husk å kjøpe med lys til den nye lysestaken din, vi har både vanlige kronelys og kronelys med rett bunn.

Iittala senator (senaattori) glass til salgs!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg