tirsdag 23. desember 2014

Orrefors rödvinsglas

Tidsbegrenset tilbu kjøp nå! Aktuelle kampanjer Interiør! Orrefors - Best pris i Norge! Vi tror på hantverk, kvalitet och tradition. Därför munblåser vi fortfarande vårt glas i Småland.

Bland succéerna finns Intermezzo, Merlot och Difference, som alla har fått fina utmärkelser för sin formgivning. Serien har prisats för sin elegans och sitt personliga formspråk. Rödvinsglas till specifika druvor eller samma glas till allt?


Vinglas till rödvin finns i en oändlig variation och när vi på Vinglas. Allt från enklare maskinblåsta allround-vinglas till lyxiga munblåsta burgundy- och bordeauxglas. ArtGlassVista har ett brett utbud av konstglas, servisglas, kökstillbehör och inredningsdetaljer från välkända varumärken.


Vårt mål är att det ska vara enkelt, tryggt och bekvämt att beställa på nätet med en överskådlig navigering. Kosta Boda är ett av världens främsta varumärken inom glas och glaskonst.

Finn tilbud fra butikker, og les anmeldelser på Prisjakt. Nordic Nest - Her finner du innredning og design for alle hjemmets rom. Kupan på Metropol rödvinsglas har en relativt stor omkrets, vilket möjliggör en rik oxidation av vinet.


I stjälken på glaset finns en svart droppe som anspeglar på dess föregångare Intermezzo som var en stor succé. Hitta deals från butiker och läs omdömen på Prisjakt. Vill du spara pengar? Välkommen till PriceRunner! God design, bra funktion och bekvämlighet har varit riktmärkena för More servisen.


Jag vill lyfta fram dryckens bästa egenskaper och fulla potential”, säger Erika Lagerbielke. Glasboden säljer servisglas som gått ur produktion. De rödvinsglas vi säljer är ofta anpassade för olika druvor och tar hänsyn till vinproducenternas kunskap hur glasen bör vara till utseende och form för att ge dig som dricker vinet allra bästa upplevelse.


Intermezzo är en glasserie formgiven av Erika Lagerbielke som samlat på sig en rad utmärkelser, däribland Utmärkt Svensk Form. Hos Cervera hittar ni alla vinglas ni behöver på bordet, vi har alla de mest kända varumärkena. Så skal de rigtige glas frem, så vinen folder sig ud og giver dig den optimale oplevelse. Detta glas är speciellt designat för röda viner med mognadston vilkas doft och smak kommer fram bäst i en vi låg och något öppnare kupa. Visa bud Utrop 6SEK.


Vinglasens utformning är främst baserad på smak och doftupplevelse men vi menar att en vacker presentation av ett vin kan förhöja smakupplevelsen ytterligare.

I vårt sortiment hittar du allt ifrån äkta kristallglas och vinprovarglas, samt rödvinsglas , vitvinsglas och champagneglas i en mängd olika varianter. Tanken är att man håller i stjälken när man dricker för att undvika att vinet värms upp av kroppstemperaturen. Vi har ett stort utbud av porslin, bestick, köksredskap, kaffemaskiner, baktillbehör och mycket mer!


Dessutom låter glasets generösa kupa vinet att andas djupt. Kronprinsessan Victoria och Herr Daniel Westling. Den handmålade glasservisen ingår i den världsberömda Nobelservisen.


Gunnar Cyrén är även skapare av det klassiska Nobel Djävulsglaset som har tillverkats i en rad olika färger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg