mandag 29. desember 2014

Butinox dekkbeis

På utkikk etter dekkbeis? Bestill enkelt i vår nettbutikk! Det gjør at huset ser nymalt og vakkert ut svært lenge. Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Dekkbeis , Vegg, Utendørs, 9L,.


Butinox dekkbeis

BUTINOX FUTURA DEKKBEIS. Langvarig nymalt utseende. Spesialmaling for grunnmur. En meget værbestandig dekkbeis som beskytter og forskjønner ditt hus. Gir et dekkende utseende med avdempet trestruktur.


Butinox Terrassebeis. Gir ingen fiberreisning på utvendig treverk. Dekkbeisen er meget vannavvisende har god vedheft til underlaget.


Butinox dekkbeis

Den lukter lite har, har meget god dekkevne og er lett å påføre. Malingen får du i ulike kvaliteter som er tilpasset de ulike rommene i huset. Prøv vår interaktive fargevelger. Fyll inn hvor mange mdu skal male og kalkulatoren beregner antall liter til to strøk.


Jeg har selv valgt dette produktet til mitt hus. Finn de beste prisene på nettet. Men påregn et hyppigere vedlikeholdsintervall med dekkbeis enn med maling. Den kan også brukes på metall.


Den inneholder også effektive midler mot overflatesopp og alger. Drygolin Oljedekkbeis gir veggen en pen og avdempet trestruktur. DRYGOLIN Oljedekkbeis – Jotuns originale.


Den er vanntynnbar med en meget god farge- og glansbestandighet. Skal beises på ferdig grunnet kledning. Den er en vanntynnbar maling med meget god farge- og glansbestandighet. Det gis års skriftlig garanti på farge og glans, og garantiseddel følger med produktet. Drygolin-maling - Utviklet, Testet og Produsert i Norge.


Ekstrem beskyttelse, suveren glans og fargeholdbarhet. Handle smart - Spar penger. Få den laveste pris her! HMS-datablad - Engelsk (UK) HMS-datablad - Norsk. FDV-datablad - Norsk.


Forbehandling med grunning er ikke nødvendig. Inneholder film-konserverende middel mot svertesopp og alger. Futura Dekkbeis oppfyller også de nordiske mlijøkravene og har miljømerket Svanen. Anvendes til træværk, hvor man ønsker et dækkende udseende med en afdæmpet træstruktur. De anvendte pigmenter og bindemidler giver en meget god vejrbestandighed og lang holdbarhed.


Drygolin PLUSS Oljedekkbeis er en moderne oljedekkbeis utviklet med ekstra god beskyttelse og holdbarhet, ekstra effekt mot svertesopp og alger, og som fremhever.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg