tirsdag 30. desember 2014

Kirsch stenger

Kirsch stenger

Vi setter vinduet i fokus. Klikk her for å se Kirsch produkter, få inspirasjon og tips til hjemmet ditt. Viser 1–af resultater. Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev og få de beste tilbudene rett hjem i sofaen. Du får også direkte tilgang til nyheter, inspirasjon og konkurranser.


Vi har et rikt utvalg gardinstenger, gardinskinner og gardinwire i forskjellige bredder og stiler. Se alle våre gardinstenger på IKEA. Velg mellom enkle, runde endestykker i tre, stilrene endestykker i stål, eller luksuriøse endestykker i glass og hvitt. Book gjerne en konsulent til å hjelpe deg med gardinvalget. Vi har gardinstenger som kan monteres på veggen eller i taket, og beslag som kan justeres, slik at du kan henge gardinene ved vinduet eller lenger inn i rommet.


Trenger du gardinoppheng? Hos Kid har vi et stort utvalg av gardinstenger, hemper, ringer og skinner som passer alle gardintyper. Her finner du flust av gardinstenger til vinduene dine.


Kirsch stenger

Bak enhver gardinløsning finnes en god opphengsmåte. Handle trygt på jotex. I Kirsch sortiment hittar du allt du kan tänkas behöva till din gardinuppsättning i form av solskydd och solavskärmning som t. Denne mørkleggende rullegardinen fra Kirsch stenger ute dagslys, forhindrer innsyn og gjør rommet mørkt.


I kolleksjonen mørkleggende rullegardiner fungerer en lys vev like fint som en mørk vev. Kan monteres både på vegg og i tak. Kulekjedet monteres på venstre eller høyre side etter ønske.


Kirsch stenger

Se vårt store utvalg innen alle typer gardinstenger, gardinskinner og gardinoppheng. Stort utvalg av justerbare gardinstenger, endestykker og veggfesten. Gardintilbehør som gjør det mulig å henge opp gardiner både på vegg og fra tak.


Mens skinner er funksjonelle, er det meningen at en stang er en design element i rommet, og skal vises frem. Stenger kommer i mange stiler og materialer som passer til alle smak. Materialer inkludert stål, smijern, messing, tre og akryl.


De fleste stenger kommer i et utvalg farger og med et utvalg endedekor, tradisjonelle og moderne. Vi har mange ulike typer stenger i vårt showrom kom innom å ta en titt. Jeg har kirstenger nesten overalt i huset mitt jeg, bortsett fra et soverom og på kjøkkenet hvor jeg har bestemorstenger(som har hørt til her fra gammelt gammelt av).


KIRSCH ALUMINIUMSPERSIENNER En aluminiumpersienne er en fleksibel, lett og kompakt avskjerming, utmerket i vindu som du daglig skjermer for og åpner opp. Europris - Mer til overs! Du velger selv om du montere alumiuniumpersiennen på vegg eller i tak.


KIRSCH RULLEGARDIN Kirsch Screen rullegardiner filtrerer lyset og stenger ute. Samtidig får du en behageligere temperatur i rommet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg