torsdag 11. desember 2014

Bestille skilt til bil

Bestill enkelt i vår webshop. To skilt koster fra 1til 1kroner. Et skilt koster fra til kroner. Det tar to til fem virkedager før du kan hente de nye skiltene på trafikkstasjonen.


Skal du kjøre med sykkelstativ hvor skiltet på bilen dekkes, må registreringsnummeret.

Du kan bestille skilt ved å sende ein e-post til Statens vegvesen. For å gjere det, må du vite kva trafikkstasjon du skal hente skilta på. Du kan søke om å få personlig bilskilt med din egen bokstav- og tallkombinasjon. Start med å sjekke om bilskiltet du ønsker er ledig før du kan søke. Du henter ut skiltene på den trafikkstasjonen du leverte de inn på.


Har det gått mer enn seks måneder siden du leverte de inn så har de blitt makulert, og du må bestille nye skilt. Norges største forhandler av skiltmerker! Lei av det blå skiltmerket på.

Alle bestillingene som kommer inn til oss vil bli sjekket med Statens Vegvesen. Dersom noen bestiller skilt til kjøretøyer som er nyere enn år, vil bestillingen bli avvist! Dette er kjennemerker som skal være tidsriktige.


Designe veldig enkelt egne skilt etter eget ønske, rett på nettsiden og til lave priser. Hos privatpersoner er det vanligere med personlige eller morsomme skilt til bilen. Personlige bilskilt kan formidle alt fra reklame og informasjon, til humor for medtrafikantene. Det vanligste er at skiltene festes med sugepropper på innsiden av bilvinduet.


Husk at det må være plass til skilt i standard størrelse (x cm) både foran og bak. Søk om personlig bilskilt. Når du har funnet et ledig personlig bilskilt kan du søke om å få rettigheten til det.


Alt om norske kjøretøy samlet på ett sted. Design dit helt eget navneskilt og hils på gjestene. Få mere informasjon her. Super bilferie med halvpensjon. Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her!


Husk at skilt trykk ikke alltid behøver å være alvorlige, tørre og kjedelige.

Det er vi stolte av og veldig glade for. Akkurat som Jokeren i Batman-filmene pleide å si: ”Why so serious? Hos LaserTrykk gjør vi vårt beste for å få kundene til å smile når de kjører. De blir nemlig møtt av et skilt hvor det står ”Takk for besøket.


Du ser kjempebra ut i dag”. Bilskilt for sykkelstativ med landskode for Norge og reflekterende overflate. Skilt for sykkelstativ. Dersom du har sykkelstativ eller annet som dekker nummerskiltet ditt er det påbudt å synligjøre bilnummeret ditt med ekstraskilt. Her kan du bruke skilt som ikke er produsert av statens skiltfabrikk.


Les mer om hva vi kan tilby. Fargene kan dessverre avvike noe på grunn av skjerminnstillingene dine, og fargekartet er derfor kun ment som en pekepinn. Bokstavene blir stanset ut, og montert på magnetskilt. Norsk BIL skilt røda med hvit skrift 2x 88.


Dekorshop selger også dekor til bil , vindusdekor og klistremerker til skilt. I tillegg til bildekor, leverer også Dekorshop vindusdekor, bilreklame og dekor til skilt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg