tirsdag 16. desember 2014

Belysning bolig

Belysning bolig

Best på belysning og lamper! Vi har Norges mest fornøyde kunder. De aller beste tilbudene. Her finner du alle aktuelle tilbud. Dekorer hjemmet ditt med Cellbes.


Belysning - Alltid mange varianter. Ikke gå glipp av Rabatt. Billigere enn våre konkurrenter. Levering til alle steder. Vårt hovedkontor, showroom og lager ligger i Trondheim.


Det er viktig at disse vinkles mot garderoben, eller at det eventuelt er en garderobe med integrert belysning. Et godt alternativ kan være ett eller flere takpunkter som sprer lyset godt. Har man en litt lenger gang kan det bli veldig effektfullt med flere like takpunkter på rekke.


Belysning bolig

Husk også god belysning av eventuelt trappeløp. I boka finner du en gjennomgang av hvordan du kan og bør tenke rundt belysning til hele din bolig – og du vil finne tips, råd og tanker som er anvendelige og tilgjengelige for huseiere med vanlige budsjetter. Dette bladet behandler belysning i boligen, både generelt og for hvert enkelt rom. Bladet gir forslag til hvilke krav en bør stille, særlig av kvalitativ art.


Det kan være alt fra å lese en god bok, tilberede et målti gjennomføre husarbei til å bare slappe av på sofaen. Enten man skal bygge nytt, eller ønsker å belyse en allerede eksisterende bolig , er behovene blant folk ganske like. Man ønsker en fullstendig belyst bolig , gjerne med dimmemuligheter, skjulte ledninger, elegante lamper, muligheter for belysning i skap og hyller, osv. Og hvorfor skal ikke dette være mulig i praksis?


Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Behovet for tilrettelagt belysning må kunne knyttes direkte til synshemmingen og være utover det som regnes som normalbelysning i en bolig. En lampe kan være et kunstverk og trekke opp totalinntrykket av en hel bolig. Trondheim Lys AS har som mål å være en ledende aktør innen bolig - og industribelysning.


Vi leverer belysning til bolig , hytte og næringsbygg. For boliger kan det velges flere løsninger. For spesielle bruksområder som ba vaskerom og barnerom, se menyen til venstre.


Belysning bolig

Klikk her for å se hele vårt utvalg og våre gode priser! Abonnér på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert! Her får du tips og informasjon om blant annet LED-striper, innendørs og utendørs belysning til bolig , industri, lager, kontor og offentlige bygg, samt referanseprosjekter, inspirasjon og kataloger.


Godt opplyst kjøkken. Gagama Elektro har lang erfaring fra installasjon av lys i hus og hjem. Magasinet Maison tok derfor en opplysende prat med Hanne Stokke Nørving i Concept Design, som spesialiserer seg på arkitektonisk belysning.


Belysning bolig

Hva består jobben din i? For at du som boligeier skal få maksimalt ut av dine investeringer, er en god planlegging nøkkelen til suksess.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg