onsdag 17. desember 2014

Mac klistremerker

Pris fra 9- Gratis frakt. Velg en design eller last opp din egen. Topp kvalitet og helt personliggjort. Mac -er med såkalte decals, altså klistremerker , har vært populært en god stund.


Vi foretrekker å bruke Etsy, markedsplassen for hjemmelagde greier.

En kreativ silhuettdesign av en skytepistol for å dekorere din mac eller ipad! Et originalt dekal fra vår eksklusive design fra vår macbook klistremerke samling. Dette kjempebra dekalet spiller rundt med apple-logoen for å gjøre det morsommere. Overrask alle med denne fantastiske bærbare klistremerket. Et flott design for å tilpasse macbooken din.


Et eksklusivt dekal fra vår samling av macbook klistremerker. Er du lei av å ha en vanlig mac som alle andre? Hvis ja, kan du nå bruke dette fantastiske dekalet til å tilpasse enheten din til å skille seg ut fra alle andre.

Mini displayport (Thunderbolt) til HDMI adaptere og kabler. Handlevognen kan dessverre bare håndtere 1ulike produkter. Venligst start en ny ordre eller kontakt kundeservice om du ønsker å legge til flere flere produkter. App Store har et stort utvalg apper til iOS-enheten din.


Lag egne klistremerker , etiketter og stickers! Gör enkelt dina egna klistermärken, styckvis eller på ark. Lag egendesignede klistremerker du kan sette på alt fra mindre pakker til emballasje.


Navnelapper Sørg for at logoen din er synlig når muligheten byr seg. Samarbeid med andre i en samtale, dekorer med klistremerker , og mer med iMessage-apper. Finn ut mer om hvordan du bruker Meldinger, og få hjelp med vanlige oppgaver. Klistremerker sendt som MMS-meldinger, sendes som bilder. Se vårt store utvalg.


På modeller som støtter det, kan du bruke et innebygd filter for å endre utseendet og legge til klistremerker , etiketter og figurer. Du kan ta skjermbilder i FaceTime som inneholder de spesielle kameraeffektene du legger til i en samtale. Vi bruker informasjonskapsler.


Nettsiden vår bruker informasjonskapsler for å gi deg en bedre brukeropplevelse.

De er helt harmløse, men hvis du vil deaktivere dem. Her finner du alle Mac -tilbehør du måtte trenge. Alt fra laptop vesker til klistremerker og sett av ulike slag.


Fortsett ved å klikke på et av ikonene nedenfor for å finne tilbehøret du er ute etter for din Mac. Her er ti klistremerker du kan sette på Macbooken for å skille deg litt fra bermen: Super Mario. Mon tro om det er ekstraliv i boksen?


Er du ekstra glad i Apple, kan det jo være at denne passer. Android …eller kanskje du ikke er helt der. Rimelig innramming, rask levering og garanti. Målene passer nøjagtigt til Mac Notebook for et elegant og formfuldendt resultat.


Kig indenfor og find din favorit. TrendyStickers – smarte stickers til din Mac. Med klistremerker kan du sette ditt eget, personlige preg på det meste! Hvorfor ikke sette klistremerker på pc-en, notatboka, skateboardet eller noe annet med glatt overflate?


I pakken får du totalt klistremerker du kan dekorere med. Alle har en størrelse på omtrent syv centimeter. Morsomme dekaler til baksiden på din iPad 4. Med nye klistremerker og tekstetiketter kan brukere fremheve og lage morsomme kommentarer i videoer. Clips har også fått nye, vederlagsfrie lydspor med musikk som passer nye Selfiescener, og morsomme vintage-inspirerte lydspor som automatisk tilpasses videoens lengde. Transparente klistremerker og navnelapper er merker som er trykket på gjennomsiktig folie.


Trykket er i sort, og du kan selv velge om du vil bruke vår designmodul eller laste opp egne design. Størrelse, antall og form er også valgfritt. Hei, er det noen som vet om det er å få tak i klistremerker som kan brukes til å konvertere ett tastatur på en bærbar til Norsk Dvorak?


Kunne da ha tenkt med gjennomsiktige klistremerker , slik at de originale tegnene blir synes oppe til venstre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg