tirsdag 23. desember 2014

Jotun hytte

Inneholder peisovn, kjøkkeninnredning, flislagte vegger og gulv i bad. Vi leverer innflytningsklare hytter i hele Sør-Norge, inkl. Gratis frakt, rask levering, lave priser og høy kvalitet!


Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk!

Med produkter fra Jotun vet du at kvaliteten er ivaretatt – så du kan konsentrere deg om å skape drømmehytta. Her får du tips og inspirasjon om hytte ute. Det er viktig å se på naturen i. Vi bruker informasjonen til å analysere og tilby tilpasset markedsføring i andre kanaler. Se hvordan du skaper flotte og naturlige rom i din hytte. Enten ved forvandling og lysning av furupanel eller vakre beisede og malte flater.


Ved å godkjenne bruk av informasjonskapsler vil Jotun bruke dataene for å forbedre din brukeropplevelse samt analysere din brukeradferd.

Produktene er også påført kortsidene av kledningen, noe som kan være vanskelig å få gjort ordentlig etter at kledningen er montert. Mange av oss sverger til de varme fargenyansene når vi skal innrede hytta. Flere hytter å bli inspirert av: Drømmehytte i skogen, Oppussingsprosjekt i Kragerø.


Sjekk også ut våre hyttesider på jotun. Skal du male gulnet panel eller beise med interiørbeis? Maling til hjemmet, både innendørsmaling og utendørsmaling. Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset. Selv på fjellet blir hytteveggene belagt med organiske materialer og støv som bør vaskes bort årlig med Jotun Husvask og Soppfjerner 2-i-1.


Velger du fabrikkbehandlet Jotun kledning, er grunning, beis eller maling jevnt påført, og du slipper mye arbeid. Og vasker du grundig og fjerner løse flak før du starter selve beise- eller malerjobben, tar det flere år før du må male eller beise hytta igjen. Jotun har nå lansert en helt ny beis hvor du slipper å grunne. Den unike oljen i Trebitt Oljebeis (produsert etter 04) gir en suveren inntregning i treverket. Dette bidrar til en god beskyttelse, samtidig som dybden i fargen kommer enda bedre frem.


For de fleste er det aller viktigste å skape en komfortabel hytte hvor man kan finne roen og nyte tilværelsens letthet og nærheten til naturen. Her har vi samlet noen av våre tips og råd til produkter og fargevalg som vil glede deg i lang tid. Du kan også besøke oss på jotun.

Har du en laftet tømmerhytte til fjells eller til skogs? Se hvor fint det blir når du beiser en laftet hytte. Her er tips til utvendig behandling av laftet tømmer.


Tømmer fortjener godt vedlikehold! Vegger i gang og soverom beiset med ett strøk Jotun Interiørbeis ( Jotun Pure Nature Interiørbeis). Fargekode: deler fargeløs base, deler drivve del valnøtt, del hvitkalket).


Hytter som ligger i tyngre natur kler best tyngre, og rikere farger. Om hytten har lett og ledig arkitektur, kan den passe godt til lyse og lettefarger. Mens det med en tømmerhytte vil være motsatt. Om du har en hytte i skogen bør du velge varme farger. Guide til fargesetting av hytte 26.


Fargesetting av hytter er ingen privatsak. Personlig smak bør i enkelte tilfeller vike for hva som tjener naturlandskapet og allmennheten for øvrig. Hva som er stygt og pent er en smakssak, men kunnskap om fargene er nødvendig for et vellykket resultat.


Her kan du lese mer om Jotuns bruk av informasjonskapsler og hvordan du kan endre innstillingene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg