fredag 17. oktober 2014

Trebitt terrassebeis pris

ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Merkevarene til lave priser. Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Terrassebeis , Gulv,. TREBITT Terrassebeis.

Kraftig rensemiddel som renser, fjerner gammel olje eller terrassebeis og lysner trykkimpregnert treverk. Gjør det enkelt å skifte farge. Hos Maxbo finner du terrassebeis til terrassen og plattingen. Kjøp på nett eller i butikk.


En oljebeis med spesialutviklet alkydolje som trenger godt inn og som pleier og bevarer treverket. Inntil års vedlikeholdsintervall. Trebitt oljebeis hvit liter.

Beisen inneholder effektive midler mot svertesopp og alger som hindrer gråning og oppsprekking. Hvis været skifter brått og du nettopp har beiset, er det godt å vite at overflaten tåler et regnskyll en times tid etter påføring. Et langvarig, pent utseende oppnås med kun ett strøk, samtidig som treverkets naturlige og livfulle uttrykk fremheves og bevares.


Spesialbeis for terrasse som gir et ekslusivt matt og holdbart utseende, inntil års vedlikeholdsintervall. Fargen Terrassebrun er en varm tradisjonell brun tone. Sammenlign pris med oss. Klimaet er i endring og mange huseiere opplever utfordringer med økt algevekst, og ustabilt vær når man skal behandle terrassen.


Beisen ble senest kåret til best i test i Hyttemagasinet nr. Beisen trekket inn i treet og gir en flott dybde til fargen. Inneholder unike oljer som pleier og bevarer treverket. Maling og beis - terrassebeis og vask. Terrasserens, terrassebeis , terrassefornyer, terrassevask, impregnering.


Jeg har kjøpt et liters spann av trebitt terrassebeis i fargen mahogny. Først brukte jeg rulle, og dette så rett og slett helt forferdelig ut. Det ser ut som at det er malt i flere omganger.

Jeg prøvde også å ta på et ekstra strøk i går for å se om det ble bedre da, men det ble det ikke. For terrasser, tretrapper, utemøbler etc. Butinox Oljebeis er spesielt utviklet for vegg. Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra nettbutikker og fysiske butikker. Det finnes mange ulike produkter for behandling av terrassen på markedet.


Mange gjør det vanskeligere enn nødvendig, ved å velge produkter det er tungt å jobbe me eller produkter som trenger flere strøk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg