torsdag 2. oktober 2014

Herskapelig interiør

Herskapelig interiør

Stort utvalg av fint interiør. Rask og enkel handel på Ellos. Kjente merkevarer til gode priser. Fransk landstil, industriell, vintage chic, boheme chic, glam og trend i skjønn forening! STILHISTORIE KLASSISK HERSKAPELIG.


Herskapelig interiør

Regelmessig og streng utforming, profilert, ofte liggende kledning. Stilen er en videreføring av klassisimen, men er noe mer pompøs. Fortsatt brukes tre til å kopiere steinarkitekturen fra Europa.


I denne serien fikk man et innblikk i landets mest fornemme slott og herregårder. Toppen Bech klarte å få de ofte mediesky eierne til å vise sine praktfulle hjem med alt det de hadde av antikviteter, praktfullt interiør og kulturhistoriske minner på tv. Herskapelig hus med sjarm og stil. Holmgaard er et praktfullt herskapelig hus over to plan tilpasset flate tomter.


Det staselige trappeløpet med to trapper som glir elegant ned fra galleriet i 2. Detaljer som gjør en forskjell. Bytt ut noe av det gamle med sesongens fineste interiør til en svært rimelig pris. Vi har alt du trenger av gardiner, sengetøy, håndklær og interiør til hjemmet. Medlemmer i kundeklubben får fri frakt ved kjøp over 1kroner. Vit at du får ordentlig kvalitet for pengene: Krystallkroner fra Waterford henger blant annet i Westminster Abbey.


CKL interiør lager også vakre krystallkroner i gammel stil - velg mellom barokk, rokokko, empire og gustaviansk stil. Beliggende sydvendt sentralt i Tønsberg sentrum finner vi Villa Møllebakken. Vi elsker de store rommene og at det er så mye luft mellom møblene, slik de får den plassen de fortjener. Hvert enkelt møbel står fritt og skulpturelt i rommet.


Herskapelig interiør

Hus i Frankrike Diskret stil i herskapelig bolig Nordmannen Morten Oren fant seg sitt herskapshus i Normandie. Et herskapelig interiør i en modernistisk innpakning Cellekontor blir ofte assosiert med noe traust og kjedelig. Kontorlokalet til Zeiner Gruppen i Tønsberg er. Jeg mener det, jeg drømte om store lysekroner, gammelrosa sofaer og stoler, kakkelovner og en rosa ballsal i natt.


For ikke å snakke om den lyseblå spisestuen, det var rett og slett litt magisk å vandre rundt i de store rommene og bare ta inn alt det fine interiøret. Verket Interiør er en norsk interiørbutikk og nettbutikk. Klikk her for å bestille! Uten at det kan sies med sikkerhet, antar vi at det må har stått hus her i bakken nedenfor Haugar så lenge byen har eksistert. Med en fantastisk utsikt over.


Herskapelig interiør

Tapet med herskapelig mønster, lysekrone og godt med lys inn fra vinduer på gateplan. Musikk til maten: I spisestua står pianoet klart, og oftest er det en av Randis sønner som spiller. Da huset nylig skiftet eier, skiftet det også stil.


De store rommene var mørke og til dels fargesterke, og de nye eierne ønsket å skifte ut dyprøde vegger og prangende tapeter med et mye lysere og lettere interiør. Kvalitetsmøbler i stål, drivved og tekstil. Classic Living er en dedikert nettbutikk som tilbyr flotte kvalitetsmøbler fra seriøse og erfarne produsenter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg