fredag 10. oktober 2014

Innendørs panel

Innendørs panel

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Vi har et stort utvalg av innvendig panel i flere tresorter, både ubehandlet og behandlet. Innvendig panel er trendy, bærekraftig og bidrar til et godt innemiljø. Maxbo har et bredt utvalg av ulike paneltyper.


Velger du et panel fra Moelven som er ferdig overflatebehandlet sparer du ikke bare tid og penger, du sikrer deg også et panel som visuelt holder seg pent år etter år. DU kan velge mellom lasert, malt, beiset eller oljet panel. Faspanel er en gammel og tradisjonsrik panel.


Mye benyttet i eldre hus, men har fått økt popularitet i nyere tid. Hvorfor gir vi LED-panelet så mye oppmerksomhet? Det er ganske enkelt fordi de er stilige og snur opp ned på konseptet “lys”.


De skiller seg nemlig drastisk ut fra tradisjonelle glødelamper og lignende lyskilder. Et LED- panel utstråler lys over hele flaten. Produkter med RGB-funksjon lyser til og med i ulike farger.


Et enkelt, effektivt og overkommelig alternativ er å bruke en innendørs panelbeis, forteller malermester Per Lund Nielsen hos Scanox. Vår vanntynnede interiørbeis får du i nærmere femti farger - og den er i utgangpunktet en ”ettstrøksbeis”. Du kan imidlertid påføre mer beis dersom du ønsker et mer dekkende utseende. Panel kan monteres stående, liggende, på langs, på tvers, rett, skrått, som brystning eller i full høyde. Hva du velger er opp til deg og din smak.


Men det finnes visse tommelfinger-regler som er gode å ta med seg: Liggende panel på veggene virker dempende på takhøyden, samtidig som rommet virker bredere og lengre. På nettsiden jordanvethvordan. Der kan man også se hvordan man går fram for å male panel med et godt resultat. Hvis det er et nytt panel på veggen, er det viktig at det får tørke lenge før det males. Tre er et ærlig materiale og kan varieres i det uendelige.


Tips og råd til hvordan du går frem når du skal male eller beise inne. Vil du at Moelven skal kappe riktige lengder (precut) for deg oppgir du bare antall stk på den aktuelle lengden. Tyrilin Interiørbeis benyttes til nye, ubehandlede vegger og tak av panel og laft.


Innendørs panel

Beisen kan også benyttes til annet ubehandlet interiør, f eks møbler, dører, listverk og kryssfinèr av furu, gran og poppel. Før påføring skal flatene rengjøres med Tyrilin Panelrens, og evt fiberreisning må slipes lett. Panel i gran og furu kommer i ulike kvaliteter og behandlinger. Kvistfritt panel bør benyttes dersom du er redd for kvistgjennomslag på malt panel. Velg en butikk for aktuell pris og antall på lager.


Skriv inn ditt postnummer så finner vi automatisk din nærmeste butikk. Eller velg selv butikk fra listen. LED panel for innendørs takmontering med prismereflektor(UGR19) og tilpasset T-profil himling. Leveres med driver, meter kabel med støpsel.


Hos MAXBO finner du behandlet panel til innvendig bruk som glattpanel og skyggepanel. Frisk opp miljøet i ditt hjem ved å male dører, lister og panel. Kjøp på nett eller i butikk. Vi tilbyr et variert sortiment av maling fra Nordsjö som er fyldig, godt dekkende og dermed lett å påføre dører, karmer, listverk og mer.


Dører, lister og panel burde grunnes før siste strøk med maling.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg