onsdag 29. oktober 2014

Kildesortering hjemme

Kildesorteringsbeholdere av høyeste kvalitet i flere størrelser. Kontormøbler til arbeidsplassen. Finn ditt nærmeste returpunkt, informasjon om hvordan sortere ulike typer avfall, samt kunnskap om gjenvinning og miljønytte. Alltid års garanti!


Takk for at du kildesorterer! Trenger du gode, praktiske løsninger for kildesortering hjemme ?

Her gir vi deg noen tips. Det er bare fantasien som setter grenser for hva man kan bruke. Europris har et godt utvalg når det gjelder avfallbeholdere. Du får kjøpt de i butikk eller på nett.


Oljega har mange ulike varianter av avfallsbeholdere. Dette gjør at vi kan samle inn og sende disse avfallstypene til gjenvinning. Manglende kildesortering kan utløse ekstra gebyr eller manglende henting av avfall.


Søkbar sorteringsguide finner du her.

Vil du vite mer om hva som skjer med avfallet, klikk her. FASTE PLASSER: Mange bokser og møbler kan brukes til kildesortering. Vær kreativ og velg noe som passer deg og rutinene dine. Har du ikke skapplass kan du plassere avfallet i pene bokser og kurver rett på gulvet. Ved å ha en kildesorteringsstasjon hjemme blir jobben enklere.


Er du i tvil, så les om kildesortering og gjenvinning her. De er begge enige om at kildesortering er en svært viktig samfunnsoppgave for alle borgere for å ta vare på miljøet. Renovatøren henter den sorterte plastemballasjen hjemme hos deg.


Emballasjen blir presset og fraktet med tog til. Avfallstyper til kildesortering. Vi har organisert vår guide for kildesortering med avfallskategorier, under hver kategori finner du relevante avfallstyper med all nødvendig informasjon.


Har du spørsmål, innspill eller ønsker materiell og merking til din bedrift, ta gjerne kontakt med oss. Dette skapet er beregnet på kontorlandskap, men er like godt egnet til kildesortering av batterier, papir, glass og hermetikk hjemme. Skapet er hvitt, med plass til to eller fire oppbevaringsenheter. Bestillingsvare, ta kontakt med Finn Clausen Arkivsystemer for leveringstid.


Før inn hva slags avfall dere kaster mest av hjemme hver dag. Bruk søkefeltet underfor å se hvordan avfallet ditt skal sorteres, og se hvilke leveringspunkter som er nærmest deg.

Vi hjelper deg gjerne hvis du ikke. En viktig del av dette er arbeidet med et kunnskaps- og opplevelsessenter hvor barn og unge skal lære om kildesortering , gjenvinning, matproduksjon og fornybar energi. Produktene er tilpasset hver enkelt kundes behov. Den Magiske Fabrikken har også en viktig påvirkning i forhold til næringsutviklingen i regionen. Praktisk og brukervennlig løsning for kildesortering i hjemmet.


Består av bøtter i ulike farger, der den grønne for matavfall har. Hensikten med kildesortering er å bruke avfallet på nytt som råstoff til nye produkter. For mer informasjon om kildesortering , se sortere. Hva skjer med avfallet etter innsamling?


NordRen henter plastemballasjen i Bærum. Den blir lastet om i Oslo, og fraktet videre til Tyskland av Grønt Punkt. Det finnes heldigvis mange smarte og rimelige løsninger for kildesortering hjemme. Noen renovasjonsselskaper deler ut beholdere for matavfallet, men mange må ordne systemet selv. Med matavfall, restavfall, plastemballasje, tomflasker, papp og papir, glass og metall har noen behov for hele seks forskjellige bøtter og steder å sortere avfallet.


Vi opplever at de som ikke starter med å etablere et godt system for sortering hjemme , og da særlig under kjøkkenbenken, får de største startvanskene. Hvis restavfallsbøtta er dominerende, og andre avfallstyper nedprioritert, så går det aller meste i restavfallet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg