torsdag 23. oktober 2014

Hytte interiør fjellhytte

Inneholder peisovn, kjøkkeninnredning, flislagte vegger og gulv i bad. Vi leverer innflytningsklare hytter i hele Sør-Norge, inkl. Spar tusenvis av kroner! Stort utvalg av fint interiør.


Rask og enkel handel på Ellos.

Gratis frakt, rask levering, lave priser og høy kvalitet! Lekker list- og kvistfri fjellhytte. Moderne hytter har ofte spennende arkitektur eller vinduer som stjeler blikket mer enn det arkitekturen i en tradisjonell laftehytte vil gjøre.


Skal du piffe opp interiøret i en slik hytte bør du dermed passe på at aksenten harmonerer med hyttas struktur og omgivelsene utenfor. På min måte er jeg like forelsket i Rondane som Harald Solberg var. Kanskje jeg er miljøskadd fra barndommens hytte -til- hytte -turer?


Bildet er tatt fra Solbergs Plass i Atnedal, et flott utsiktspunkt langs Nasjonal turistvei Rondane.

Solberg malt sitt ikoniske bilde En vinternatt i Rondane ikke langt her fra. Pusse opp fjellhytte eller bygge ny? Mange gamle hytter er i god forfatning, men i noen tilfeller har tiden tatt de igjen, og både standard og planløsning er utgått på dato.


Nettsiden er drevet på hobbybasis og oppdateres jevnlig. Innlegg kan inneholde kommersielle linker. På en fjellhytte vil dette gjerne være farger i beige- og bruntoner i tillegg til ulike grå- og grønnyanser. Det er uansett viktig å velge farger i varme toner.


Slike nøytrale farger vil være med på å skape et rolig og koselig uttrykk, noe de fleste er opptatt av at hytta skal ha, sier Hovdenak. Han er programleder i TVNorges serie Eventyrlig oppussing - et oppussingsprogram med fokus på hytter , utviklet av Halvor Bakke selv. Her forvandles slitne feriesteder til perler blant vill og vakker natur. Hvis du har en klassisk, gammel fjellhytte , er det mye du kan gjøre med maling og beis.


Her får du interiørtips og inspirasjon til oppussing av hytter innendørs. Hytter innvendig - Inspirasjon - ifi. Nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og våre partnere til å huske innstillingene dine, til statistikk og til å vise målrettede annonser til deg.


Les Mer Jeg aksepterer! ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.

Finn Interiør På Hytta. Hovedsoverommet har eget badekar med god utsikt rett ut mot fjellet. De gamle bondemøblene, som er så typiske for hyttene fra 60-tallet, har vi beholdt med nye farger og puter trukket i stoff man ikke umiddelbart forbinder med hytte. De rosemalte dørene måtte vi beholde, de er superkule sammen med det rutete tapetet fra Sandberg som vi har valgt til flere av veggene.


Fjellhytte på budsjett Se hvordan den trauste fjellhytta ble frisk og fin med nytt interiør - for lite penger. Hytte på Nordseter ved Lillehammer på ca. Det er en Telemarkhytte fra FH Gruppen, modell Storeble med hems.


HVORFOR: Et frodig og personlig interiør med stramme detaljer som virkelig inviterer til hygge på hytta. Avvikende fargetoner på vindusrammene kan også benyttes her, så fremt de henger sammen med hovedfargen. Hyttelivet handler ofte om det enkle og det ærlige. Og selvfølgelig skal hytta ha farger som gir deg ro og som passer til hyttas sjel.


Se våre forslag til gode hyttefarger, enten du har hytte ved sjøen, på fjellet eller andre steder. Nå er det også enkelt å male gulnet panel. Jeg trenger tips til nye gardiner på hytta, på fjellet.


Gulvet er malt i lysegrå.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg