onsdag 15. oktober 2014

Rullegardin i bambus

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Solid fargegardiner hos Jotex.


Hvilke gardiner passer hos deg? Mønstrede gardiner i ulike former.

Smarte og praktiske rullegardiner. Hos oss i JYSK finner du et stort utvalg av rullegardiner i forskjellig. Det er nok det viktigste punktet for å gjøre et valg du blir fornøyd med på sikt. Rullegardiner er både vakre å se på og enkle å bruke.


Hvis du vil ha flere egenskaper til samme vindu, kan du velge å kombinere flere gardintyper – for eksempel både rullegardin og lengre draperingsgardiner. Materiale og tekstil Visuelt kan gardiner gjøre mye med et rom, og farger og mønster kan skape mye liv. Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev og få de beste tilbudene rett hjem i sofaen. Du får også direkte tilgang til nyheter, inspirasjon og konkurranser.


Bambus rullegardin i fin brun bambus.

En meget vakker og elegant gardin. Fine tynne pinner er vevet sammen med en gylden brun tråd. Disse bambus blinds ikke rulle opp. Du kan ikke se mekanikken. Prisen er mer med 10cm.


Ledningen kan være på høyre eller venstre side. Alle bambusgardiner har bremser. De er lettere transparente, men giver en god afskærmning for sollys. Hvert rullegardin er forsynet med et auto-lock system, som giver en let op- og nedrulning. Jeg kan også lage bambus gardinene som romdelere.


Dersom du er opptatt av kvalitet og detaljer er disse gardinene det lille ekstra. Mange velger å bruke bambusgardiner ute på. Denne naturlige rullegardinen i bambus er designet for å kunne gi privatliv, samtidig som det lar noe lys komme inn.


Dette gjør den til et godt valg for å dekke. Grå bejdset bambus rullegardin. Gardinet tilfører en fantastisk dejlig og varm stemning til rummet.


Hvis du ønsker å ha det helt mørkt når du sover er rullegardin på soverommet den beste løsningen. Vi har også lystransparante rullegardiner som slipper inn lyset. Etter mål, smale, el.

Med denne rullegardinen du kan kontrollere hvor mye lys du slipper inn i rommet. I brun, mørk brun eller beige. Enkel å feste og betjene. Lengder 1eller 2cm.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg