onsdag 8. oktober 2014

Rund vase

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Stort dekorsortiment.


Dekorer med detaljer fra Jotex.

Populære merkevarer til sterkt redusert priser. Telykten kan også vendes til en matt rund vase. Formgivningen er inspirert av vanndråper som perler på marikåpe etter regnvær.


Den brede kragen på vasen åpner for mange måter å dekorere blomster, både selvplukkede og de man får til jul. Design: Lena Bergström Med inspirasjon fra juveler og edelstener har Lena Bergström fornyet den slepte krystallen med glasserien Carat. Pip Studio Royal White Rund Vase H cm.


Hos Kid finner du et godt utvalg av dekorative vaser. Velg mellom ulike farger og design som speiler din stil.

Bestill fra vår nettbutikk i dag! Vi har rask levering og du kan også hente i butikk. Gå på oppdagelse her. Vi har alt fra små, dekorative glassvaser, som passer på spisebordet, til store gulvvaser.


Om du har lite gulvareal så anbefaler vi våre ampler, hengende blomsterpotter. Sommerso vase - rund New Arrival. Med herlig retrofølelse i formen og vakker glans i glasuren har BLOWFISH en klassisk utstråling som gjør den til en favoritt. Vasen er håndlaget, og det er lagt inn stor presisjon i arbeidet for å få det fine resultatet.


Vase i porselen produsert i Norge av arbeidsinkluderingsbedriften GREP Grenland as. PREG er bedriftens egen merkevare. Produktet er håndlaget og naturlige.


En rund vase i glasert keramikk på lav fot. Innvendig diameter øverst cm. JavaScript seems to be disabled in your browser. For the best experience on our site, be sure to turn on Javascript in your browser.


Christiania Glasmagasin har alt du trenger til kjøkkenet.

Om du leter etter vase eller andre produkter så har vi et stort utvalg. Rund formet keramikk vase fra Tine K. Small Mild krem farget. Nydelig med og uten blomster. Denna moderna vas har en elegant rundad form.


Det som er gøy med vaser, er å bytte på hvilke man har fremme. Rund vase - Blank messing - Liten rund vas i blank mässing från H. Denne runde vasen fant jeg på Nille av alle ting. Et supert tips, om du er på jakt etter noen slike glassbolle vaser.


Passe stor, også blir blomstene så fine i en slik rund blomstervase. Ernst Kirchsteiger - Rund Vase Steingods cm. BLACK WEEKEND: Opp til rabatt! Orrefors Organic Vase Rund 1cm. Bli den første som omtaler dette produktet.


For at finde den perfekte vase er det altså en god idé at beslutte sig for, om den skal være klassisk, eller om den gerne må give associationer til et kunststykke. Samtidig er det vigtigt at vide, om det er vigtigt for dig med en stor vase , som kan give dit rum blikfang, eller om du skal kigge nærmere på små vaser, som kan stå på en hylde.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg