torsdag 16. oktober 2014

Jotun muskatnøtt

Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Bestill varer på maxbo. Gode tilbud og kvalitetsprodukter. Finn din nærmeste Maxbo butikk her!

LADY Supreme Finish Tre og Panel. Denne fargen tilsvarer Caffe Latte. Oppleves som en klassisk varm beigetone, med hint av rødt. Passer best sammen med andre varme toner. Macchiato – en rødaktig beige tone.


En varm beigetone med klare røde undertoner. I forrige uke ble Jotuns nye farger lansert.

Muskatnøtt er en varm beigetone som passer godt til Sans og Sand. Kanskje på soverommet? Er det noe jeg angrer på så er det at jeg har valgt en så lys farge.


Vi bruker informasjonen til å analysere og tilby tilpasset markedsføring i andre kanaler. Her kan du lese mer om Jotuns bruk av informasjonskapsler og hvordan du kan endre innstillingene. Giftinformasjonssentralen får regelmessig spørsmål og henvendelser om folk som har spist større doser muskatnøtt. I løpet av dette året har seks personer tatt kontakt.


Mange av Jotuns forhandlere kan nå tilby alle fargene i dette fargekartet som større fargeprøver. Jotun lanserer Fargesenter i butikk! Et stort utvalg av fargene finnes også i Aformat! Fargene i dette kartet er utviklet spesielt for Jotuns produkter. Fargen kan oppleves ulikt på skjerm og vegg.


Bruken av muskatblomme og muskatnøtt kan variere noe. Muskatblomme har en mer aromatisk og noe mildere smak enn muskatnøtt. Det brukes også på kokt spinat og blomkål, i grønnsaksuppe og til fruktdessert.

Når du vælger vores malinger, lover vi, at farven bliver den samme, som den du valgte fra et af vores farvekort eller fra en af vores farveprøver. JOTUN Fargeprøve Interiør. Lykke til med ditt fargevalg! En høyt elsket og anvendelig lun bruntone, – nå også i kalkmaling som vil gi fargen dette røffere tilsnittet.


Det kaller vi Jotuns Fargetrygghet. Love the white against the cashmere wall colour cashmere, wall colour perfection. Cashmere the perfect wall colour. Klarer ikke bestemme meg. Kjøkkeninnredningen er hvit høyglans.


Tv-stue (halvannen meter åpning mellom rommene) skal males i klassisk hvit. Kan vi male takene også i klassisk hvit, eller er det dumt med samme hvitfarge på tak og vegg? Er du i tvil om malingen din kan brukes, kan den sannsynligvis det. En utgått maling er nemlig full av bakterier og lukter sur melk, forteller Pannberg. Lys, varm, rødaktig beige.


Bør ikke kombineres med Egghvit eller Bomull, disse blir for gule inntil det røde stikket. Da er Klassisk Hvit et bedre alternativ. JEG skjønner jo det hehe, men mange er da enig med meg, trallaleii!


Helt rom, ja okay, men en vegg, det er relativt fort gjort. Her kommer litt inspirasjon til fargebruk. Dette er SÅ VANSKELIG!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg