onsdag 29. oktober 2014

Lys inspirasjon

Lys inspirasjon

Abonnér på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert! Her får du tips og informasjon om blant annet LED-striper, innendørs og utendørs belysning til bolig, industri, lager, kontor og offentlige bygg, samt referanseprosjekter, inspirasjon og kataloger. Vi selger i hovedsak kalendere, almanakker, skrivebøker, kort og gaveartikler gjennom bokhandlere og nettbutikken vår. Vi leverer også profileringsartikler med logo til bedrifter. En lys gulaktig grå tone.


Lys inspirasjon

Marine, Protective and Powder Coatings Jotunkonsernet. Lys i gangen kan bety flere ting. I entréen skal du gjøre overgangen mellom inne og ute behagelig, og sørge for nok lys til å finne frem i garderoben.


I trappeoppgangen skal du se godt i alle trappetrinn så ingen snubler. I lange ganger inne i huset handler det om å spre lyset i hele lengden, og kanskje lyse opp noen bilder på veggen? Hos Lampehuset finner du inspirerende artikler om lyssetting, trender, anbefalte lamper og varemerker hos Lampehuset. Se her for å bli inspirert, og få Lampehusets. Vår RGB flate LED-stripe er ekstremt sterke når de lyser og, og LED-stripen kan lyse i alle tenkelige farge.


Farger fra rosa, blå, lille, grønn, hvit og rø samt alle andre farge kombinasjoner du ønsker. Fjernkontrollen som medfølger led stripen har flere forskjellige knapper, der du kan styre funksjonene til lysene. Nok lys : Du trenger mer enn én lampe for å spre lyset i hele stua. God grunnbelysning kan du få med taklamper, gulvlamper og vegglamper, gjerne i kombinasjon. Lys opp hjørner for å få rommet til å virke større.


Fleksibilitet: Ha dimmer på grunnbelysningen, da kan du justere fra flomlys til hyggelys etter aktivitet. Her trenger du godt allmennlys, leselys på senga og lys i klesskapet. Se våre beste tips til lamper på soverommet her.


Trenger du litt inspirasjon til hvordan hytten din kan se ut innvendig? Tyrilin panelbeis for hytter fremhever vegger og tak. Skal du pusse opp og trenger inspirasjon til å få det fint hjemme? Eller kanskje du er nesten ferdig og alt som mangler er din drømmelampe? Her finner du mange artikler og flotte bilder som kan gjøre valget litt enklere.


Lys er mer enn bare praktisk. Lys gir omgivelsene våre form og karakter. Jula tilbyr praktisk anlagte mennesker et bredt og nøye utvalgt sortiment av produkter for hjemmet, hagen og fritiden til lave priser. Få inspirasjon til baderomsbelysningen din. En taklampe er så mye mer enn bare belysning i et hjem!


Lys inspirasjon

Den er som regel et blikkfang i rommet og den skaper stemning samtidig som den sprer lys. På denne siden finner du flotte taklamper i ulike design og prisklasser, men også tips og inspirasjon til å skape ditt eget hjem med lys. Og du, husk at du alltid har prisgaranti når du handler.


Se inspirerende bilder av stuer og finn de rette produktene. Duft forsterker sansene våre og kan føre oss inn i forskjellige stemninger. Tenner du et lys som dufter av kanel bringer den kanskje julestemning, et lys med duften av sitrus kan skape en følelse av renhet, og ønsker du en avslappende duft er lavendel perfekt.


Her er vår nye serie med duftlys, Sense the moment.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg