mandag 6. oktober 2014

Omaggio vase grønn

Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Norges største utvalg av design for ditt hjem.


Populære merkevarer til sterkt redusert priser.

Hos Tilbords får du vaser fra Kosta Boda, Magnor, Eva Solo og Kähler. Det gjennomsiktige materialet tilfører både liv og luft til den elegante vasen når lyset lyser gjennom glasset, uansett hvor du plasserer den. Kategorier: Gaver og interiør, Kähler, Lys, Merker.


Les tester og omtaler før du kjøper. Kelkoo hjelper deg å finne rett pris på Grønn Vaser. Sammenlign tilbud på Vaser fra flere nettbutikker, les produktvurderinger, produktinformasjon og kjøpsguider. I generasjoner har de laget vaser, servise og lysestaker med et moderne design som også viser til Kahler historie.


Denne vase er uundværlig i enhver bolig. Se vårt store utvalg av elegante lysestaker og vaser i vår nettbutikk.

Benytt Klikk og Hent eller bestill online. Stort dekorsortiment. Dekorer med detaljer fra Jotex. De vakre vasene finnes i nyansene klar, plommefarget, stålblå og mosegrønn og utstråler en pen letthet i uttrykket. Utvid samlingen din med den elegante grønne Hammershøi- vasen fra Kähler.


Vasen har en fin, liten krage om halsen, som sammen med rillene og vasens harmoniske formspråk forlenger de friske blomstene slik at de på en elegant måte går i ett med porselenet. Bruk den store Hammershøi- vasen som et unikt designuttykk. Enkel og rask bestilling – levert rett på døren. Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på.


Omaggio vase miniatyr 3-pakning, Sølv. Vasens størrelse gjør den perfekt til vårens friske greiner eller elegante og høye blomster, som kan skinne om kapp med vasen. Designstjerner har et stort utvalg av de nydelige produktene fra Kähler! Se hva vi har - og send oss gjerne en melding hvis det er noe du gjerne skulle hatt som vi.


Finn tilbud fra butikker, og les anmeldelser på Prisjakt. Vi har alt fra små, dekorative glassvaser, som passer på spisebordet, til store gulvvaser. Om du har lite gulvareal så anbefaler vi våre ampler, hengende blomsterpotter.


Den sylinderformede, hvite vasen ble designet etter 30-tallets ideologi om å forene form og funksjon.

Hos Kid finner du et godt utvalg av dekorative vaser. Velg mellom ulike farger og design som speiler din stil. Bestill fra vår nettbutikk i dag!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg