torsdag 16. oktober 2014

Ferm living sengetøy

Ferm living sengetøy

Rask levering, ferdig tollet. Lekre designs og god kvalitet! Hva skjuler seg bak trenden? Levering på 3-arbeidsdager. Ferm Living - Best pris i Norge!


Søk etter ferm living sengetøy på den nye KensaQ. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser.


Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! With a passion for authentic and functional Danish design, we make furniture and interiors that create space to be who you are. Vi har et stort utvalg av lamper og sengetøy i vår barneavdeling. Retro design og god kvalitet kjennetegner dette merket.


Ferm living sengetøy

Alle tekstil-produktene er i økologisk bomull og putene har dunfyll. Tapeter, puter og sengetøy kommer i flere serier og denne høsten. Og faktisk kan hele familien sove id et samme mønster, om det skulle være et ønske.


Sengetøyet er virkelig bløtt og lekkert. Det lukkes med glidelås, og kommer alltid i den søteste lille stoffpose. Passer perfekt inn på barnerommet. Kjøp hos Carmell med rask levering og fri frakt over kr. Putetrekket er lukket med praktisk glidelås og settet er pakket i en matchende liten veske som kan brukes til andre ting.


Kvalitetssengetøy for hotell! Flott design og god kvalitet. Kort sagt - vi gir deg produktene du trenger for å gjøre hverdagen vakker. Ta turen innom oss her på STYLEPIT og finn dine favorittprodukter. Vi har produkter som passer både i stuen og barnerommet.


Sortimentet byr på tilbehør til hjemmet, møbler og belysning, hvor alle produktene har et sjarmerende og moderne uttrykk. Decorate the kids’ room with enchanting designs to create a personal style. Wallpaper, lamps, pillows and much more! Fra deres base i København har de opp gjennom årene utviklet en distinkt og selvsikker stil som gir liv og skjønnhet til ethvert hjem. Les tester og omtaler før du kjøper.


Ferm living sengetøy

Gratis frakt og levering innen dager! Living lampe Rådyr til barnerommet ferm Living lampe som er designet som et rådyr, eller som mange barn vil dra kjennskap til, nemlig Bambi. Vi har hele sett, og du kan også matche dine favoritt kombinasjoner ved å mikse og matche ulike sengetøy , farger og mønstre med hverandre.


Her finner du våre fine sengetøy for babyens vugge, sprinkelseng eller babyseng. Mange av våre sengetøy er også økologiske. Dette fatet er et essensielt tilbehør til den populære Plant Box fra ferm LIVING. Brass Tray gir deg flere styling- og lagringsmuligheter, og Plant Boxen får et lokk på en tredjedel av flaten. Plutselig er den perfekt som nattbor ved siden av sofaen din eller som en hjemmebar.


Ferm living sengetøy

De er anti rust behandlet, noe som gjør at de kan brukes både inne og ute. Med geometriske former, innslag fra naturen og retro farger passer produktene perfekt til folk som er bevisst. Eksklusive tilbu alle nye varer, inspirasjon og mere til - direkte til innboksen din. Det er helt uforpliktende, og du kan slutte å abonnere når som helst. De har latt seg inspirere av 20-tallet i denne serien.


De vertikale ripplene gir et sterkt og sofistikert utseende, og de varierte geometriske stettene gjør glassene ekstra spesielle. Server med matchende karaffel til frokost, lunsj eller middag. Kan brukes både som vann og drinkglass.


Puten er i høy kvalitets ull, med en dekorerende messing glidelås. Vårt unike sortiment består av tusenvis av nøye utvalgte møbler fra skandinaviske merker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg