mandag 27. oktober 2014

Omaggio lysestake

Alt til cafe, hotell og restaurant. Alltid god kvalitet og gode priser! Hva skjuler seg bak trenden? Sjekk ut Omaggio Lysestake. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning.


Omaggio lysestake

Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Jetzt unsere Produkte entdecken! Von Skandinavian-Design bis hin zu Bio-Lebensmittel.


Entdecken Sie unsere Produkte. Se vårt store utvalg av elegante lysestaker og vaser i vår nettbutikk. Benytt Klikk og Hent eller bestill online. Kähler Omaggio Lysestake Sølv Liten. Vanlig pris: kr 2400.


Omaggio lysestake

Special Price kr 1920. Omaggios kolleksjon er designet i et stramt og stilfult formspråk med de karakteristiske håndmalte penselstrøkene som kontrast til de rene linjene. Dermed føres den sterke danske keramikktradisjonen videre med enkelt og klassisk design. Les tester og omtaler før du kjøper.


Lysestaken har et tidløst og enkelt design i keramikk med et håndmalt stripemønster. Den tidløse Omaggio -lysestaken passer inn i flere ulike miljøer takket være sin fine og tidløse design. Omaggio lysestake liten Svart kr 1En feil oppstod når du forsøkte å kjøpe produktet, prøv igjen senere. Det klassiske, hvite Hammershøi-serviset har på elegant vis forvandlet seg til et juleservise.


Omaggio lysestake

Finn tilbud fra butikker, og les anmeldelser på Prisjakt. Det er dekorert av kunstneren Rikke. Vi hos glassoginterior. Kontakt oss gjerne om du har spørsmål.


Vi gjør vårt beste for å hjelpe deg! De nøyaktige håndmalte stripene gjør hver lysestake i Omaggio -serien unik. Lysestakens slanke form tar inn nordisk eleganse i alle hjem på en sofistikkert og moderne måte.


Trendy nyheter fra Omaggio finner du hos oss. La den mellomste Omaggio -lysestaken med håndmalte sølvstriper stå alene eller som del av et lite lystablå med andre flotte lysestaker. Bruk Omaggio -lysestakene i vinduet eller på skjenken, hvor de lett kan kombineres med den øvrige Omaggio -julepynten. Norges største utvalg av design for ditt hjem. Fyll inn e-post så sender vi en innloggingslenke!


Dersom du er medlem, men ikke har logget inn før, kan du klikke her for å opprette en innlogging. Serien tilbyr tre lysestaker i ulike størrelser og farger som er flotte å kombinere. Her finner du flust av lysestaker og lykter til hjemmet ditt. Med en kosebelysning kan du lette opp mørke kroker, og gjøre rommet mer hjemmekoselig.


Omaggio lysestake

Seneste nytt er tre mini vaser i sort. Talt alle Omaggio Lysestake SøLv som er godt for familien fra spisestue med kjøkken er god. Kanskje er mange får trodde som Omaggio Lysestake SøLv kjøkken ikke viktig bygget i stedet for Omaggio Lysestake SøLv kanskje for en familie rom. Men faktum, spisestue med kjøkken er viktig del av hus.


Den stilrene Omaggio -perlemorslysestaken passer på vakkert vis inn i det skandinaviske hjem, hvor de dempede perlemorsstripenes elegante glasur reflekterer skjæret fra kronelysets flamme. Bruk de elegante Omaggio -stakene som en del av et personlig designtablå som lyser opp i de mørke nordiske vintermånedene og skaper varme og stemning. The smooth flavor of this Olive Oil will enhance any meal.


Use it to season meat, fish, seafoo pasta dishes and other meals you enjoy daily.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg