torsdag 9. oktober 2014

Kalkmaling møbler

Kalkmaling møbler

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Stort utvalg av fint interiør.


Møbler , dekor, trendy småbord og speil. Finn nye møbler som passer deg og hjemmet ditt på IKEA. Krakker, småbor lysestaker etc. Malingen sitter på absolutt alt, uten grunning. Jotun anbefaler imidlertid Lady Supreme Finish når du skal male møbler.


Jotuns nye kalkmaling, Lady Minerals, tar utgangspunkt i fargene som Jotun har fra før i sine fargekart. Kalkmaling tåler varme godt og kan til og med brukes på peis. Det er farger som allerede selger godt i Skandinavia, sier Nina Klæboe Mørkve, skandinavisk fargesjef i Jotun Deocrative Paints. Vi tror mange ønsker seg en vegg eller to i kalkmaling, men kanskje ikke på alle veggene. Men velger du kalkmaling på møbler, veggen bak stekesonen på kjøkkenet eller andre flater som vil trenge hyppigere rengjøring, kan det lønne seg å påføre et beskyttende lag.


Kalkmaling møbler

Det er trygge, velkjente LADY-farger som er spesielt utviklet for vegg. Se og bestill fargekartet her. Vår Fresco kalkmaling er en 1 økologisk og bærekraftig produsert naturlig maling, sammensatt av lesket kalk og naturlige fargepigmenter. LADY Minerals kalkmaling tar naturen på alvor, og resultatet blir både matt, mykt og varmt.


Teksturen er tidsriktig matt, og danner grunnlaget for et rått, industrielt og tidløst uttrykk. En perfekt kulisse for design og håndverk i keramikk og deilige tresorter. Den er tilgjengelig i fantastiske farger som alle kan blandes med hverandre etter behov og ønske.


Kalkmaling møbler

De varme, naturlige fargetonene kan både fremstå røffe og industrielle, men også myke. Denne serien vil aldri kunne erstatte ett kurs, men er tenkt som en hjelp på veien. Det er også viktig å vite at dette gjelder VINTRO kalkmaling og ikke kalkmaling generelt.


Tekstur, binde stoff og egenskaper er svært ulike hos de forskjellige merker. Jeg er god på Vintro, og denne serien tar for seg våre produkter. Er det møbler i daglig bruk, er det iallefall ikke noe minus med noe lengre tid enn ett døgn. Mal et helt rum eller bare en enkelt væg, kalkmaling til væg giver det smukkeste resultat, fås i et væld at lækre farver, som kan matche kalkmaling til møbler. Du kan sætte dit helt eget præg ved at bruge nogle at vores stencils - eller de lækre svampe.


Har du en gammel furukommode eller andre møbler som kunne nyte godt av et par strøk maling? Ja, da er dette kanskje en sak for deg. La deg inspirere til å skape et flott møbel eller en stilig kommode i løpet av helgen. Finn fram den perfekte nyansen til ditt prosjekt! Det er et hav av vakre LADY farger å velge mellom!


Vintro kalkmaling , eller chalk paint er egnet til maling av møbler og annet interiør. Akkurat det med effekt er det som gjør det så moro å jobbe med kalkmaling. Fargekart med lekre farger. Her er mulighetene mange for å gi et møbel, objekt eller vegg ditt eget uttrykk. For et enkelt matt uttrykk så er det bare å male ett eller to strøk.


Kalkmaling møbler

På møbler og objekter med utskjæringer eller struktur så bruk gjerne en mørk voks og få frem effektene. Nordic Chic Paint er en miljømerket kalk maling egnet for møbler , dekor, vegger og mye mer. Ingen helseskadelige ingredienser, den er luktfri og tørker raskt.


Tilgjengelig i lekre farger, som kan blandes seg imellom til et uendelig antall forskjellige nyanser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg