mandag 6. oktober 2014

Maling kjøkken

Hos HTH dyrker vi en lidenskap. Se våre lekre kjøkkenløsninger her. Stilsikkert sortiment som blander dagens trender med tidløse klassikere. Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Søk Maling Av Kjøkkeninnredning.


Da Toril hørte vi trengte et kjøkken å male, ble hun veldig glad!

Dette var noe hun hadde tenkt på lenge og litt hjelp med å komme i gang med oppussingen var kjærkomment. Toril fikk malt både kjøkkenskapene og panelet. Det gamle, solide, kjøkkenet fra 70-tallet fikk nytt liv med litt maling. Se inspirerende bilder av kjøkken og finn de rette produktene.


Forandring fryder, men det er ikke sikkert du trenger å gå drastisk til verks, selv om du ønsker ny kjøkkeninnredning. Er selve kjøkkenet greit og velfungerende, kan mye gjøres med et par strøk maling. Det er ikke vanskelig, men det er viktig å være nøyaktig.


Her viser vi hvordan.

Ikke klar for å male? Tips 2: METT VERKTØYET MED MALING. Mett alt verktøyet med maling før du begynner ved å jobbe malingen godt inn i pensel og rull.


Mettet verktøy vil gi et bedre resultat og gjør at du kan jobbe mer effektivt med vanntynnbar maling. Mitt beste tips er å velge våtromsmaling dersom du tenker å male veggen på kjøkkenet. En tapet og vanlig maling vil tiltrekke seg fett og fukt. Eventuelt kan du velge en plate i pleksiglass ved vask og stekeovn, sier Askvik.


Les også: Kjøkkenøy passer i utgangspunktet kun til én type kjøkken. Skal du male stue, barnerom, kjøkken , våtrom eller soverom? Kjøkkenet er dyrt rom å pusse opp, men men små og enkle grep kan det se flunkende nytt ut. Og ett av disse grepene kan være å male benkeplaten.


Kjøkken , gang og barnerom – Kjøkken og gang er slitasjerom, og der anbefaler vi en blankere maling - uansett hvilken farge du skal male med. De vaskbare malingene er så robuste at du kan bruke dem på et restaurantkjøkken uten problem. Sot, støv og skitt setter seg lettere i en matt maling. Glansgraden Gjør flaten lettere å vaske ren. Tilsvarende kommer eventuelle feil i underlaget frem.


Mørke farger blir mer sarte på matte overflater.

I rom med mye trafikk kan det snart oppstå skinnende områder på veggen hvis du har valgt en matt maling i en mørk farge. For å unngå dette problemet kan du velge en maling med en høyere glans, og som altså er mer blank, til de mer trafikkerte områdene, som f. Vi er den første store norske kjøkkenprodusenten som tar i bruk denne typen maling. Det løfter kvaliteten på våre kjøkken og styrker bedriftens posisjon som landets største norskeide kjøkkenfabrikkant, sier Kåre Tobiassen, medeier og 3. Strai Kjøkken i Kristiansand. Raskt, enkelt og billig.


Vi tilbyr maling innvendig og utvendig, samt oppussing av blant annet kjøkken og bad. Ved å samarbeide med flere ulike håndverkere, trenger du kun å forholde deg til en person ved maling og oppussing av for eksempel kjøkken og bad. Vi har utført innvendig og utvendig maling for skoler, barnehager, borettslag, kommuner og private. Maling gir raskest oppussingsresultat og er billig. Maling er fleksibel - og du får akkurat den fargen og overflaten du vil ha.


Ny teknologi og etterspørsel etter miljøvennlige alternativer har ført til et større og bredere utvalg av maling. Sørg for at du velger riktig maling før du starter malearbeidet hjemme. Før du velger maling og setter i gang er det noen ting du må avklare. Det er en mørkegrå farge som virkelig fikk kjøkkenet til å komme til sin rett!


Tenk på at du bør anvende maling for panel så skapene tåler den slitasje de utsettes på i et kjøkken. Vi fikk samtidig anledning til å bytte beslagene på skapene. Finn inspirasjon til hjemmet - stue, kjøkken , gang, soverom, bad og barnerommet, gardiner og solskjerming.


Furu var et gjennomgående tema, samt at man på gulvet hadde valgt røde fliser. Det var på tide med en oppgradering, og etter noen runder med meg selv valgte jeg en løsning med sort kjøkkeninnredning.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg