fredag 24. oktober 2014

Passepartout

Smarte løsninger som gjør hverdagen enkel og morsom både på kontoret og hjemme. At en passepartout har en farget kjerne innebærer at passepartoutet har en farget overflate, og en annen farge innerst (kjerne), så man kan se den indre fargen langs de tynne, skråskjærte kantene i bildeåpningen, nærmest motivet. Hvit passepartout med svart kjerne, og svart passepartout med hvit kjerne.


Passepartout

Passepartout – beskytter og løfter dine bilder. Bruk syrefri passepartout når du rammer inn portretter og andre bilder. Det gir dem et proft og elegant uttrykk. Med en passepartout løfter du fram motivet og gjør det mer synlig. Det vanligste er at passepartouten har skrånende kanter for å gi maksimal effekt.


Even you can become a great artist! Wrestle subjectivity as you attempt to sell your art to rude customers in order to progress in this confusing art scene. Den blir oftest brukt til tegninger og grafiske arbeider.


Hva er passepartout ? Faktisk kan vi utvikle en passepartout i akkurat de målene som du trenger for å best fremheve bildet og bidra til å gjøre det til et flott midtpunkt i rommet dit. Vi kan tilby en rekke attraktive farger, som lar deg finne en passepartout som passer perfekt til din innredning. Fremhev favorittbildet ditt! Sort, syrefri passepartout (pH 7) med hvit innerkant.


Takket være at den er pH-nøytral blir bildene ikke misfarget. Du mottar en ordrebekreftelse på mail, hvor varenes normalpris vises. Du kan altså ikke se dine avtalepriser første gang du handler. Ved å bruke en passepartout får du en fin innramming som fremhever motivet.


En passepartout skaper dessuten balanse mellom plakaten og rammen, men kan også brukes til å skape kontraster mellom ramme og motiv. En klassisk hvit passepartout fremhever bildet og gir selv et enkelt motiv en mer eksklusiv følelse. Vårt hvite passepartout har en lett off white-farge. Har du valgt en særegen ramme kan det fungere godt å bruke et passepartout , slik at bildet fortsatt får oppmerksomheten den fortjener. Vi knipser bilder hele tiden.


Et passepartout gjør også til at bildet virker større enn det er. Spørsmålet er når vi ser på dem? Med rammer kan du fylle veggene dine med både minner om folk du er glad i og kunst du liker.


Passepartout

Den hvite fargen er kritthvit. A-Møbler, unike møbler og interiør til deg og ditt hjem. Vi har over 1års erfaring og er den største, enkelstående møbelforretningen i Norge.


Skal du bare lage en og annen passepartout kommer du langt med en håndholdt skjærer og en solid stål-linjal. Hold deg unna disse plast-skjærerne fra Clas Ohlsson o. Dette passepartoutet er helt hit og passer derfor godt til å bruke til alle typer rammer, også helt hvite. Eksklusiv sort ramme med hvit passepartout og sort inneramme. Ta vare på de gode minnene!


Passepartout

Klassisk ramme i sort med passepartout.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg