tirsdag 7. oktober 2014

Høyde bilder på vegg

Bevar minnene i en vakker og personlig fotobok. Bestill lett online her! Det er vi stolte av og veldig glade for. Har du mange bilder som skal henges opp, velg gjerne ensfargede vegger , mønstrete tapeter er mer krevende her.


Plassering av bilder på veggen. Her er våre beste tips for å planlegge, plassere og henge opp veggbilder.

Hvis du har plass, avmerk et område på gulvet med maskeringstape, som tilsvarer størrelsen på veggen. Gå opp på en krakk og se for deg at du ser bort på veggen. Interiørarkitekt Sølvi Hogganvik har både holdt kurs, og hatt private konsultasjoner innenfor interiør. Et emne som da ofte kommer opp, er hvordan man bør henge opp bilder. Når man henger opp bilder bør man bygge en komposisjon som harmonerer, og som er i balanse.


Da blir det godt å se på. Sett bildene tett sammen, ikke la det være for stor avstand. Det kan være en fordel å gruppere bilder som har noe felles,enten det er rammer, fargeskala eller tema på motivet.

På denne måten vil man kunne flytte rundt på dem helt til man blir fornøyd. Først da henges bildene opp, sier Sølvi Hogganvik. Høyde og sammensetning – Avstanden fra gulvet til midt i bildet bør være rundt 1cm. Henger du bildene over hverandre, heng gjerne de største og tyngste motivene nederst. La bilder i grupper rette seg etter faste linjer som for eksempel rett underkant, rett overkanst, rette kanter rundt en komposisjon med mange bilder eller en rett linje gjennom motivene i bildene.


Ikke heng bildene for høyt på veggen. Og den nederste kanten på rammen må være i samme høyde. På mindre vegger har jeg ingen problemer.


Vi prøvde med et stort bilde på en stor vegg , men det føltes som om veggen falt i hodet på oss når vi satt i sofaen. Over til spørsmålet: Det tryggeste er nok å henge bildet rett. Det unike systemet for opphenging fra STAS gir deg virkelig noe spesielt: så snart bildeskinnen er installert trenger du aldri mer å borre hull i veggen ! Heng opp dine bilder , fotografier, plakater og rammer med hjelp av de forskjellige bildekrokene og bildehengerne fra STAS. Enten du skal henge opp et enslig bilde over nattbordet eller lage en bildevegg over skrivepulten, så er det mye enklere enn du tror å få bildet på rett sted.


Jeg skal til og kle veggen med gips men jeg er fryktelig uening med meg selv om TV henger riktig. Jeg har lagt inn rør i veggen for tv og hjemmekino og slik røra er plassert nå vil det være 100cm fra gulv til bunnen av TV! Dette er en som er 71cm høy så det vil si at midten av TV har en høyde på 135.


Kreative designtapeter og Fototapeter. Besøk Photowall og bestill nå!

Skap dit eget Lerretsbilde online. Synes du bildene du har på veggen ikke kommer til sin rett, eller er du. Må ha grupper med bilder hengende på slike steder.


Ved å henge flere bilder tett-i-tett på en liten vegg , gjør man veggen til et. Vegger med Norgips plater på trestender-verk har stort sett de samme egenskapene som vegger med stålstenderverk. De gir konstruksjoner med lav vekt, er sterke og stabile, kan bygges modulfritt uten synlige skjøter, og som vegger på stålstenderverk er de enkle å jobbe med. Med et stort lerretsbilde er det lett å forandre stemningen i et rom. Bildet kan brukes for å tilføre farge på hvite vegger , og det er en fin måte å få blomster, strukturer eller kanskje et klassisk kunstverk inn i hjemmet på.


Våre lerretsbilder kan leveres i ulike høyder og bredder helt opp til 1centimeter. Forhør deg om veggfestet du ser på har mulighet til å benyttes sammen med en ledningskanal, slik at du enkelt kan skjule ledninger og kabler på veggen. Husk og mål om du skal benytte for eksempel en Scart-kabel, at du har nok plass mellom TV-en og veggen med veggfestet du skal kjøpe. Pynt opp hjemme med noen av våre mange fargerike, ferdig innrammede malerier.


Maleriene er laget for å være flotte stilinnslag i alle typer rom, og siden de er ferdig innrammet, gjør de livet mye lettere for deg. Et maleri på veggen kan være med på å skape en stemning som preger hele rommet. Slik monterer du TV-en riktig og trygt på veggen. Planen min til det nye huset er en høy hall, det blir skråtak men på det høyeste så blir det ca meter, det var tegnet standar høyde i resten av rommene, men angrer litt, tror dere det går bra å endre takhøyde fra 2.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg