onsdag 29. oktober 2014

Gubi speil

Nydelige peiser som passer alle. Kan henges på alle vegger. Lave priser og lynrask levering på baderomsprodukter. Se vårt enorme utvalg nå!


Bestill din favoritt i vårt omfattende sortiment av innredning her!

Norges største utvalg av design for ditt hjem. Gratis frakt og levering innen dager! Vårt unike sortiment består av tusenvis av nøye utvalgte møbler fra skandinaviske merker. Jeg vil gjerne melde meg på nyhetsbrevet Dine personlige data vil hjelpe oss når vi skal sende deg nyhetsbrevet vårt. Du vil motta informasjon om produkter, tilbud.


Gubis univers er fylt av glemte design-skatter som er relansert og moderne klassikere de har skapt i samarbeid med noen av verdens viktigste designere akkurat nå. Den elegante messingkanten gir det en eksklusiv ramme. Den store speilflaten reflekterer lys og gir en større romfølelse til hjemmet ditt.

Det danske foretaket produserer klassisk høykvalitetsbelysning so-Serien Bestlite med bordlamper, gulvlamper, vegglamper og pendler, kontinuerlig produsert siden 19 sterkt påvirket av Bauhausperioden. BESTILLINGSVARE – Leveringstid uker. Gubi - Design icons through time. Dette speilet fra GUBI er designet av Jacques Adnet.


Hans stil er selve symbolet på luksus. Materiale Speil og lær. Speilet gir dybde i rommet og tilfører en ny dimensjon. Passer både i en stue, i gangen eller på soverommet.


Kommer også med sort ramme. Speil kan få et rom til å virke større og lysere. Finn et som passer deg her. Nordic Nest - Her finner du innredning og design for alle hjemmets rom. GUBI er på en evig skattejakt, hvor nysgjerrighet, mot og intuisjon er nøkkelelementer bak deres suksess.


Design handler for dem om å oppdage skatter og følge instinkter. Det innebærer å reise, å lete og å finne både tapte rester fra fortiden og moderne, nybrytende design fra fremtidens stjernedesignere. GUBI består av en rekke designtalenter som appellerer til forskjellige stilarter.

Milla Boutique har et stort utvalg møbler og interiør fra GUBI , og du kan kjøpe alt fra GUBI lamper til bord og stoler hos oss. Velkommen til vår interiør nettbutikk for en hyggelig og personlig handel med rikt utvalg av varer for rask levering! Fermliving Poise hand mirror Brass Ø14cm kr 599. Meld deg på vårt nyhetsbrev og få nyheter og tips rett i innboksen. I tillegg får du 10- i rabatt på ditt første kjøp.


Gjelder alle varer til ordinær pris. ADNET CIRCULAIRE speil Ø4 designet av Jacques Adnet, produseres av Gubi.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg