mandag 27. oktober 2014

Blomsterpotte med lys

Finn de beste prisene på nettet. Du finner flere modeller her: Assisi blomsterpotte med lys og tilbehør Høy blomsterpotte av plast i høy kvalitet som er belyst innvendig med LED- lys. Er du på jakt etter en stilig blomsterpotte med lys ? Vi har blomsterpotter med innebygget LEDlys som tåler å stå utendørs hele året som gjør at du kan pynte opp med dine favorittblomster for hver sesong.


Blomsterpotta har en myk matte under som beskytter underlaget mot riper og fukt. Velg mellom to størrelser.

Medfølger ledning og stikkontakt. Kan anvendes både ute og inne. Smart blomsterpotte som du kan spille av musikk via bluetooth. Dyrk blomster med kjærlighet og hold liv i dem ved å spille av en nydelig blomsterhymne.


Potter med lys er blitt meget populært også her i landet. Eksklusiv og lekker LED blomsterpotte eller plantekasse med lys om du vil - forskjellige farger programmer og fjernkontroll som du med enkle tastetrykk kan skifte mellom mange programmer og slik sette stemningen akkurat som du ønsker. Disse led blomsterpottene kan beplantes med ekte eller kunstige planter etter ønske og behov, de kommer med dreneringssystem som sørger for at overskytende vann renner ut. Elektronikken er dermed også fullstending beskyttet.


Enkel i bruk med smart fjernkontroll, og laget for å kunne skape en stor variasjon av forskjellige atmosfærer.

Beste Priser Med Handlesmart! Assissi blomsterpotte LED stor IP44. Dekorativ og fin blomsterpotte , med varmhvitt LED- lys. Vår fantastiske blomsterpotte med innebygd LED lys.


Bruk den alene eller i en gruppe på flere sammen, vi lover deg en magisk stemning når mørket faller. Betalingsalternativer i nettbutikken: Visa Mastercard Paypal Klarna faktura Delbetaling med klarna konto Kjøp nå, betal om dager Betalingsalternativer finn. Visa Mastercard Vi tilbyr: robotstøvsugere mobiltelefoner klokker smykker gadgets Kamera filmkamera overvåking og sikkerhetsutstyr. Det er et flott blikkfang i hagen, på terassen eller balkongen. En stor og flott hvit azalea i en lys grågrønn blomsterpotte fra serien Infinity, pyntet med kongle.


Azalea er en ekte gledesspreder som lyser opp i høstmørket med sine herlige blader i hvite nyanser. Visste du at våre azalea er miljøvennlig produsert? Unik og tøff blomsterpotte med en stilig, oksidert overflate, og med et dekorativt stativ som bokstavelig talt tar plantene dine til nye høyder.


Bruk Kazi blomsterpotte med friske grønne planter, og sett den i gangen, i et hjørne i stua eller på soverommet for en koselig atmosfære. Dersom du opplever problemer med å logge inn, vær vennlig og benytt glemt passord funksjonen Glemt passord Skriv inn din e-post adresse og vi vil sende deg en e-post med instruksjoner om hvordan du lager nytt passord for din Mester Grønn konto. Festlig, oval blomsterpotte med leppemotiv. Farge: Naturbeige Høyd.


Jacqueline Vase H28cm. Husk at du kan bestille forlegningskabler og splitter dersom du ønsker å plassere pottene langt fra hverandre på samme stikkontakt.

Tilbehøret finner du til høyre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg