mandag 20. oktober 2014

Innrede entre

Entreen er det første som møter oss når vi kommer inn døren. Her vil vi ha smarte oppbevaringsløsninger, møbler som tar liten plass og detaljer som sikrer et. Budsjett Lure og lønnsomme løsninger til entreen.


Trenger gangen din sårt en liten oppussing? Se disse smarte tipsene som er billige for lommeboka.

En smal entré trenger ikke bli kjedelig selv om den er vanskelige å innrede. Et tre tar vare på jakken din og setter farge på hverdagen. Dette trenger du: Mønsterpapir. Mdf-plate, 1x 1x cm. Inneholder annonselenker.


Gangen er det første og siste du og dine gjester ser i hjemmet, sørg for å skape et inspirerende sted som gir et godt førsteinntrykk. Hallais:) … Siden gangen ofte er lang og smal eller lite og trangt er belysning veldig viktig.

Du får bare én sjanse til å gjøre et godt førsteinntrykk. Gangen er jo det første inntrykket gjester og besøkende får av hvem som bor her, om man ikke regner med ytterdøren, forklarer Brandli til Klikk. Bohus har et stort utvalg av møbler til entre og garderobe. Velg blant vårt utvalg av kommoder, garderobeskap, hyller og skoskap i ulike prisklasser.


Alt du trenger å vite om oppussing av entreen! Her får du interiørinspirasjon og gode råd om blant annet maling-, tapet- og gulvvalg. Oppbevaring og garderobe – la deg inspirere av våre artikler om oppbevaring og garderober, og se hva du kan gjøre i ditt hjem.


Gangen er rommet som ønsker deg velkommen, men som også skal gi plass til ytterklær, sko og paraplyer – uten at det ser rotete ut. Stell pent med peisen 27. På hytta gis det mange anledninger til å dra fram godstolen og sette seg godt til rette foran peisen med en god bok. Hvis du skal innrede eller pusse opp entreen, har interiørarkitekten noen smarte tips: – Bruk klassiske kjøkkenskap til skoskap.


De fleste kjøkkenskap har en størrelse som er ideell for sko. Disse kan du bygge opp i høyden. Du synes kanskje det er vanskelig å bestemme deg for hvordan du skal innrede entreen eller gangen din hvis den er liten, smal, eller det er en trapp som tar mye plass.


Innrede Entre sjelden endret.

Men det har vi selvfølgelig en løsning på hos Schmidt. Vi har mange års erfaring med å skreddersy løsninger til vidt forskjellige boliger. Skal du innrede en ny hytte, eller ønsker å fornye interiøret på den gamle hytta? Da bør du lese interiørkonsulentenes tips før du går i gang. Over spisebordet kommer vi nærmere kollegaene våre, snakker jobb på en mer avslappet måte og tenker i nye baner.


Det er ikke uvanlig at nye kreative idéer blir til over en kopp kaffe. Med andre ord - det er verdt å tenke litt ekstra på om det kanskje er på tide å innrede lunsjrommet. Gangen er ofte ikke det rommet som har flest kvadratmetre å skilte med i boligen. Derfor lønner det seg å innrede smart. Velg grunne skap med skyvedører i smale entreer.


De aller fleste av oss har flere korte jakker enn lange kåper. Sats på to garderobestenger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg