fredag 17. oktober 2014

Tapetafdamper leje

Sammenlign pris med oss! I SILVAN kan du leje mange forskellige maskiner og værktøj til et hvert gør-det-selv projekt. Her er en tapetafdamper helt uundværlig, ligesom et tapetbord er en stor hjælp, når du står med klister på fingrene og skal opsætte tapet eller filt.


Lej en tapetafdamper , når du skal have fjernet gammelt tapet. Unsubscribe from Spekter Malerværktøj? Subscribe Subscribed.

Du vil senere få tilsendt en bekræftelse på udlejningen per telefon eller e-mail, hvis du har anmodet online. Ved afhentning skal du medbringe billedlegitimation og sygesikringsbevis. Du finder alt lige fra stilladser og lifte, havemaskiner. God kvalitet til den rigtige pris. Når det gælder tungere professionelt værktøj og maskiner, vil dette ofte være en billigere løsning end at købe dem selv.


Professionel og meget effektiv. Gør aftagning af tapet og vægbeklædning meget nemt. Vi toner din maling i alle farver helt gratis - også konkurrentens. Angiv i kassen hvilken maling der skal tones og i.

Tapetafdamper leje antal. Er det tid til nye tapeter? Følg vores gør-det-selv guide til hvordan du fjerner gammel tapet – nemt og effektivt. I denne video får du trin for trin tips og gode råd til nedtagning af dit gamle tapet. Den er med overtryks- og vandniveausikring og beholderen har min.


I kategorierne under øvrige maskiner finder du maskiner til mange forskellige gør det selv-projekter i hus og have - skal du fx have lagt belægningssten, fjerne. Du kan leje udstyr til dit malearbejde. I vores butikker kan du leje gulvafsliber, kantsliber, skærekasse, woodboy til oliering mv.


Vi viser dig hvordan maskinerne virker og sørger for at du kommer sikkert i gang med dit projekt. Den variable løsning til afdampning af tapet uden brug af kemikalier. Med den store og lille dampbjælke er der mulighed for både at fjerne store baner og små baner tapet af gangen.


Den lange og fleksible dampslange muliggør komfortabelt, ergonomisk korrekt og sikkert arbejde. Vi har åben mandag - fredag fra kl. Vi udlejer praktiske redskaber, der gør malerarbejdet lettere for dig, når du skal male, tapetsere, slibe og meget andet.


Udlejning – alt du har brug for. Kig ind i butikken på Viborgvej i Skive. Hjælper med at opløse og. Det er ganske afgørende at vælge tapetafdamper test ud fra personlig smag, behov og økonomi.


Derfor hjælper vi dig med at finde produkter, som er både funktionelle og flotte, og når vi falder over et godt tilbu deler vi det selvfølgelig med dig!

Her kan du leje en billig Tæpperenser til rensning af Gulvtæpper, Bilsæder, Møbler, Sofaen, Spisebords stole m. Wagner tapetafdamper W16. Den perfekte løsning til afdampning af tapet uden brug af kemikalier.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg