onsdag 8. oktober 2014

Pris på koldtbord til konfirmasjon

Pris på koldtbord til konfirmasjon

Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Noen ganger er et skikkelig koldtbord på sin plass til festen, enten det er vennefest, høytider, konfirmasjon eller andre festlige lag. På de neste sidene finner du oppskriftene du trenger Det som er så fint med koldtbord er at gjestene kan forsyne seg med akkurat det de ønsker.


Haralds Selskapsmat leverer catering i og rundt Trondheim. Ta kontakt for catering i Trondheim. Denne deigen egner seg også svært godt til pizza om du har i litt olivenolje (nok til minst bunner). Deigen kan også brukes til focaccia - bare ha den utover på et stekebrett med bakepapir og ha olje over - og gjerne litt oliven, hvitløk, oppblødte, soltørkede tomater og litt rosmarin.


Vi har alle tre fått bunad til ca 30. Lokalet har man vel ikke betalt så mye for, lånt gjennom jobben til en av foreldrene våre. Mat, drikke, kaker og diverse pynt til rundt gjester koster jo en del det også, så budsjettet har vel lagt på i underkant av 40. Cateringo tilbyr utsøkte koldtbord og buffet med laks, eggerøre, karbonader, spekemat og mer eksotiske retter.


Pris på koldtbord til konfirmasjon

Våre koldtbord metter godt og byr på god variasjon i utvalget. Bare ta av lokkene når dere er klare til å spise og nyt maten. Spør dem gjerne om å lage deres spesialitet, noe de liker å lage eller en kake til kaffen, sier Andersen. Det siste gjelder også hvis du selv er invitert til et vennelag hvor alle skal ha med en rett hver.


Om du ønsker å sette sammen din egen meny til deres konfirmasjon , hjelper våre kundebehandlere deg gjerne! Dette tilbudet inkluderer også Tekst på kaken (Gjelder ikke sammen med andre rabatter). Dette stekes på lav temperatur, 60- grader i ca fjorten timer, foreslår han. Se video for tips til anretning av svinebog – med tilbehør!


Pris på koldtbord til konfirmasjon

Svært få prisforskjeller. Alle menigheter har påmelding til konfirmasjon , og denne informasjonen kommer direkte fra kirken der du bor. Om konfirmanten skal ha en Humanistisk konfirmasjon er påmeldingen på nett og den åpner vanligvis i begynnelsen av mai.


Den enkle serveringsformen passer perfekt for alle som ønsker å klargjøre alt på forhånd. Koldtbord på minutter? Her følger noen av våre oppsett, det er selvfølgelig mulig å endre etter sitt eget ønske. Priser på forespørsel:.


Et deilig koldtbord som bugner av forskjellige typer retter er perfekt når du inviterer til fest, enten det er 17. Da kan mye lages i forveien, og store og små kan plukke akkurat det de liker på bordet, og den mengden de vil. Catering til alle anledninger, serveres på fat og kan settes rett på bufféen. Velg mellom vanlig eller eksklusiv meny. Varme og kalde retter, med salat og dressinger.


Klikk her for meny og bestilling. Satser på en slags blanding av vanlig koldtbord og tapas. Er nemlig ikke så stor fan av skinke, karbis og cabaret.


Pris på koldtbord til konfirmasjon

Liten tannpirker med bit mozzarella med en halv cherry-tomat på hver side og et basilikumblad) noen oster. Vi leverer catering i Bergen til alle anledninger, barnedåp, konfirmasjon , julebor minnestun møter, mm. Tapasretter, hovedretter, koldtbord og snitter. Det er mange som velger koldtbord til konfirmasjon og andre festligheter, samt til jul, nyttår, fødselsdager osv.


Og i Mai og Desember er det mange anledninger til dette.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg