fredag 3. oktober 2014

Tapet inspirasjon

Tapet inspirasjon

Bestil fototapeter fra mange designere eller opprett fra ditt eget bilde! Skap dit eget Lerretsbilde online. Finn tapet inspirasjon hvis du ser nå. Finn inspirasjon til hjemmet - stue, kjøkken, gang, soverom, bad og barnerommet, gardiner og solskjerming.


Ingenting er vel mer beroligende enn vår vakre stjernehimmel og skogens ro. Ta den friske natten med inn på soverommet, stuen eller ungdomsrommet, og skap ro og harmoni med tapetet Nordic Night. Dette er et digitaltrykt tapet som kan mål tilpasses. Bla i brosjyrene fra noen av våre leverandører og la deg inspirere til å finne den tapeten som passer best på dine vegger.


Tapet til inspirasjon. Våtromstapet egner seg til de ulike våtrommene i huset, og beskytter veggene mot fukt. Kvalitetsprodukter fra verdens ledende produsenter.


Få tips, trender og inspirasjon til ulike typer tapeter - vinyltapet, fibertapet, papirtapet, tekstiltapet og våtromstapet - samt annen veggdekor, som folie og stickers. Gi rommet nytt liv med nye, fine tapeter. I sortimentet vårt finner du noe for enhver stil.


Vi samarbeider med etablerte designere, og alle tapetene. Her deler jeg inspirasjon med dere. Fargekombinasjoner, tapet osv kan vi i butikkene hjelpe dere med. Ta bilde av gangen, og kom å spør oss! Noen tips først: Gangen er det første gjester ser, så la gangen gi et inntrykk av hvem som bor der.


Tapet inspirasjon

Lag et personlig touch på den. Tenk smarte og praktiske løsninger, for best mulig å holde orden. Få inspirasjon , interiørtips og gode råd her. Oppussing av soverom - ifi.


Nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og våre partnere til å huske innstillingene dine, til statistikk og til å vise målrettede annonser til deg. Vi har et stort utvalg av tapeter til bra priser. Les Mer Jeg aksepterer!


Tapet inspirasjon

Vår tapetkolleksjon til barn, Little Worl gir god mulighet til å mikse tapeter og farger og på den måten skape et fantasifullt rom til barn. Gi hjemmet et nytt uttrykk med tapeter! Inspirasjon oppover veggene. I Rustas tapetsortiment finnes det noe for enhver. Takket være store innkjøp uten mellomledd kan vi presse prisene kraftig og alltid tilby virkelig prisgunstige tapeter av god kvalitet.


Den duse rosafargen vokser seg stadig mer populær og er inspirasjon for mange. Når det er så vakkert utført som her er det ingen grunn til å velge en annen farge. Rosafargen på Emas kjøkken er nydelig og fremheves spesielt godt med røft følge.


Raskt, enkelt og billig. Sett et personlig preg på stua, soverommet og gangen med tapet fra Byggmax. Alle klarer å tapetsere Trenger veggene i stua en ny oppfriskning? Det å tapetsere er ofte en enklere og raskere løsning enn å male.


Legg tapet på barnerommet Her finner du typiske barneromstapeter fra kjente leverandører. Mitt favoritt- tapet er for tiden fra Susanne Schjerning. Det er en enkel og smart fornyelse av kjøkkenet.


Du kan også bruke tapet på kjøkkenskapene. Det kommer stadig nyheter der det grafiske og noe stramme uttrykket blir mer dominerende. Motivene er gjerne inspirert av tidligere arkitetoniske stilretninger som art deco.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg