tirsdag 14. oktober 2014

Passepartout 30x40

Sammenlign pris med oss! Hvit passepartout 30x40cm Hvit passepartout med hvit kjerne som passer til ramme i størrelsen 30xcm. Den hvite fargen er kritthvit.


Når du skal velge passepartout er det to mål å ta høyde for, yttermål eller passepartoutstørrelse og innermål eller lysåpning. Innermålet angir hvor stor bildestørrelse som passer i lysåpningen.

Bruk syrefri passepartout når du rammer inn portretter og andre bilder. Passepartout – beskytter og løfter dine bilder. Det gir dem et proft og elegant uttrykk. Med en passepartout løfter du fram motivet og gjør det mer synlig. Det vanligste er at passepartouten har skrånende kanter for å gi maksimal effekt.


Kan bare kjøpes sammen med minst en ramme med. Bla gjennom våre elegante, stilige hvite passepartouts.

Vårt hvite passepartout har en lett off white-farge. Har du valgt en særegen ramme kan det fungere godt å bruke et passepartout , slik at bildet fortsatt får oppmerksomheten den fortjener. Et passepartout gjør også til at bildet virker større enn det er.


Tips til bestilling av målbestilt passepartout : 1. Eksempel: Din ramme er 30xcm. Produktvariant Avgifter Lev. Aplakater (billedområdet er 20xcm).


Yttermålet på passepartoutet skal da være 30xcm. Kan kun købes med mindst en ramme i samme. Ramme passepartout svart.


Dette passepartoutet er helt hit og passer derfor godt til å bruke til alle typer rammer, også helt hvite. Svart treramme med passepartout. Vit passepartout i storlek 30x40cm Vit passepartout med vit kärna som passar till ram i storleken 30xcm. Den vita färgen är kritvit.


Pappret är syrafritt vilket förhindrar att både passepartout och poster bryts ner med tiden. IKEA - RIBBA, Ram, svart, Passar bilder i A4-format om ramen används med passepartout.

Kan hängas horisontellt eller vertikalt för att passa ditt utrymme. Exempel: Din ram är 30xcm. Yttermåttet på passepartouten ska då vara 30xcm. Svensktillverkad passepartout för ramar i storleken 30xcm. En passepartout skyddar din bild i ramen genom att skapa en distans mellan bildens yta och ramens glas.


Tillverkad av syrafritt och PH-neutralt material. At en passepartout har en kulørt midteindebærer at passepartouten har én farve på overfladen, og en anden farve indeni (midten), sådan at man kan se den indre farvelangs medde tynde, skårnekanteromkring billedåbningen, allernærmest motivet. Hvid passepartout med sort midte, og sort passepartout med hvidmidte. En rammevegg med en miks av forskjellige bilder og tekster gir et personlig inntrykk.


I våre butikker finner du fotorammer for enhver smak: fra kraftige, rustikke rammer, til stålrammer med bling, og helt enkle rammer som lar bildet få all oppmerksomhet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg