onsdag 22. oktober 2014

Sandblåst glass

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Glasset kan mattes ned for enten tekst eller et motiv, eller det kan blåses i flere dybder så motivet får mer liv.


Det kan være enkle eller avanserte motiver. Sender du oss et motiv, kan vi digitalisere dette og blåse ditt eget bilde på glasset.

Da er sandblåst matt glass den rette løsningen. Dette glasset brukes der hvor det er behov for å følge en prosess hvor det brukes slike stråler, for eksempel røntgenundersøkelser. Til de fleste av våre ytterdører kan du selv velge glasstype. Som tilvalg kan de fleste modeller fås med klart glass, cotswol sandblåst eller maskinantikk glass. Dørene leveres med en isolert glasskassett for optimal energibesparing.


Tll de fleste av våre innerdører kan du selv velge glasstype. The process of sandblasting involves firing fine sand at the glass in order to create a translucent, cloudy appearance to the surface of the glass. Translucent glass med høy lystransmisjon og jevn, sterk flater og høyere overflatefinish enn sandblåst glass.

Et klart floatglass med en etset overflate. Klart glass, som er laminert sammen med en opal folie som gjør glasset translucent med sandblåst utseende. Mindre kunstneriske sandblåst glass paneler kan brukes som arkitektoniske aksenter i boliger som i fram haller og oppvaskkum backsplashes. Selv små mengder av sandblåst glass kan legge interesse til enhver bolig eller kommersiell utendørs eller innendørs plass. Designs for arkitektonisk sandblåsing er opprettet på programvareprogrammer.


Resultatet er permanent og kan aldri viskes bort. GLASS BESKRIVELSE Sandblasted glass er produsert ved å sprøyte sanden i høy hastighet over overflaten av glasset. Skyvefelter i glassutførelse for skranker og resepsjoner. Glass Kategori: sandblåst flyte glass.


Glassdisker i inntil mm tykkelser. Sikkerhetsglass av typen herdet og laminert til bruk hvor folk ferdes. Brannglass og karmer i godkjente løsninger. Stort sett brukes etset glass i dag (satinato), men vi utfører også sandblåsing.


Vi sandblåser motiv på glasset om det skulle være ønskelig. Vi har også laminert opalglass på lager. Her ligger det en sandblåst folie mellom lagsglass. Matt-laminert glass er et vanlig glass som lamineres sammen med en opal folie.


Glasset ser da sandblåst ut selv om det faktisk ikke er det.

Dette glasset slipper gjennom lys, men forhindrer gjennomsyn. Matt-laminert glass er en god løsning ved glass tak hvis man ønsker et mykt lys og redusert UV-stråling. Sandblåst motiv av seilskute på hav i klart glass. Glassmenageriet har et bredt utvalg av karafler, mugger, vaser etc. Her finner du et utvalg av det vi selger.


Som glassmester prosjekterer og dimensjonerer vi glass etter bruksområde og leverer glassløsninger innenfor sikkerhet, støydemping, innsyn og design med klart glass , farget, mønstret, sandblåst , frostet, laminert og design- glass. Tradisjonelt har et vindu vært noe som beskytter mot vær og vind og som slipper dagslys inn i våre hjem. Dagens isolerglass har fortsatt denne egenskapen, men det. Som kollegaen Ståle Kyllingstad begynte Fletre å arbeide med prydvaser med sandblåst dekor.


Noen av de tidligste arbeidene synes å gripe tak i den samme motivverden han beveget seg innenfor som billedkunstner. Utført ved Hadeland Glassverk. På Scan er det flere nyvinnende glassdetaljer, men det mest slående er kubbestopperen, som er laget av klart glass for å maksimere innsynet til flammene.


Håndtaket og luftventilene er i herdet glass. De velrenommerte danske designerne, Harrit og Sørensen, har igjen levert et lekent design med innovative funksjoner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg