mandag 13. oktober 2014

Varm stue

Finn nye møbler som passer deg og ditt hjem på IKEA. Få varene levert hjem. Det er enkelt å få varene med hjem. Lån tilhenger hos IKEA. Vi hjelper deg med montering.

Se prisene for montering her. Rask, enkel, lett å bruke. Døgnåpen kunderservice. Kalk – en lys gråbeige tone med hint av rødt, noe som gir fargen lunhet.


Nordvendte rom kan gis sol og varme med lyse farger fra den varme delen av fargesirkelen. Gulgrønne, gule og rødgule farger har et streif av sol i seg, og kan bli flotte i disse rommene. I sydvendte rom kan en kjøligere fargeskala gjerne gi en positiv friskhet i rommet.

Her kan man med fordel gå mer mot blått og grønt enn gult og rødt. En lun og klassisk beigetone. Skandinavisk Lys – en gulaktig beige tone. Sand – en varm beige tone.


En lys mellomtone som oppleves som lun og varm. En av våre mest solgte farger. Kanskje ikke så rart at grått har tatt over for hvitt som en dus og myk kompromiss-farge. En grå vegg gjør det lunere enn hvitt, men oppfattes ikke like hardt som svart. Og jommen stråler den med trendfargene rosa, grønt, gult og blått, og er flott sammen med gylne metaller og varmt treverk også!


Vi ville skape et hjem som er annerledes, varmt og litt mystisk, samtidig som det oppleves som et godt sted å være. Både Kristian og jeg har reist mye, både sammen og hver for oss. Vi elsker å bo på hoteller og har hentet en del inspirasjon fra favoritthotellene våre. Matte og taktile flater føles lunere enn glatte og blanke. Skal du for eksempel male veggen i stua , kan det være lurt å satse på en matt maling dersom du ønsker det lune inntrykket.


Men husk at varme , matte overflater også ofte trenger noen kjølige, blanke kontraster for at det ikke skal gro igjen.

Stort utvalg av varmepumper og ovner for oppvarming både inne og ute på terrassen. En elegant rødfarge med brente undertoner. Fungerer fint til Klassisk Hvit, Letthet, Egghvit og Bomull. Bli inspirert og finn møbler som passer deg her. Forsiden › Stue › Stue - Varme › Varmekabler til stue.


Varmekabler med termostat Spar inntil prosent av varmeutgiftene med gulvvarme. Tips til oppussing av stue : Skaff ny peis utenfor sesong. Om høsten er det ofte stor pågang, og det hender at det blir ventetid. VI har vi nystekte skillingsboller på alle søndager hele året… Vi sees!


Stuen er koselig innredet i varme brune toner. Det svartmalte overskapet skjuler tv´en. Jeg liker gjenbruk og har vanskelig for å tenke meg mye masseproduserte saker og ting. Slik blir en romslig stue lun og hyggelig. Romslige stuer kan være vanskelig å innrede, de kan rett og slett virke tomme og lite innbydende.


Vi deler noen enkle tips for å skape en varm stue der du og gjestene dine kan slappe av. Vi snakker med mange som ønsker seg en mer hjemmekoselig og varm stue. Provida Varme er ledende på infrarød varme til hus og hjem, både ute og inne. Vi har lang erfaring og høy kompetanse på infrarøde varmeprodukter og terrassevarmere. Vi er en kunnskapsbedrift hvor du som kunde står i sentrum.


Du er velkommen til å rådføre deg med oss når det gjelder alt rundt infrarød varme. Ikke under grader i boligen - Når det gjelder temperaturen i soverom bør du også være oppmerksom på fuktigheten i rommet, råder Paasche. Gulvvarme legges ut i tynne kabler, ledningsnett eller en veldig tynn varmefolie som klebes på det rå gulvet. Kabler og ledningsnett legges i gulvsparkelmasse, mens varmefolien er klar til at det legges gulv oppå så snart den er lagt ut og koblet. Det kan være et betonggulv, et sponplategulv eller det gamle tregulvet i stuen.


Hun forklarer at dette gjelder egentlig alle farger. For vi finner også begreper som varme og kalde grønntoner og varme og kalde gultoner. Lett å ramle av her, men heldigvis er det en tommelfingerregel: – Alle farger oppleves kaldere når de drar seg i retning av blått og varmere når de drar seg i retning av gult, sier hun.


La livet ditt innrede stua.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg