fredag 24. oktober 2014

Borge våtromstapet

Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Bestill varer på maxbo. Gode tilbud og kvalitetsprodukter. Finn din nærmeste Maxbo butikk her!


Våtromstapet - landets laveste priser og raskest mulig levering. Rask levering og rimelige priser. De byr på et tidsriktig og variert utvalg av tapet tilpasset norske hjem. Når du registrerer deg hos oss får du muligheten til å lagre favoritter, skape og dele dine egne samlinger og bestille tapeter og tapetprøver direkte fra hjemmesiden. Tapetet er en solid variant av vinyltapeten.


Borge tapet som du ikke finner her? Resultatet blir omtrent det samme, og svært slitesterkt. Våre baderom- og kjøkken tapeter selges per rull. Se våre produkter nedenfor.


Borge våtromstapet

I den nye Aqua kolleksjonen finner du flotte, trendy tapeter til de ulike våtrommene i huset, med bla. Velkommen til Borges nettbutikk! Her kan dere bestille alle våre varer. I tillegg finner dere til en hver tid oppdaterte varebeholdninger på alle varer.


Accessories Adagio Adventure Aida Albemarle Allegro Amalfi Anno Apelviken Aqua Archive Anthology Archive Traditional Ardmore Arkiv Engblad Atmospheres. Vi er autorisert forhandler av de helt fantastiske malingen fra Farrow and Ball og Zoffany. Her finner du vårt utvalg av tapeter til barnerom, soverom, stue, kjøkken og våtrom. Velg mønster, farge, type og merke.


Borge våtromstapet

Rolf Sletvold Interiørsenter AS, og tilbyr et stort utvalg innen parkett, gulvbelegg, tapet og andre interiørartikler. Fargerike har Norges største utvalg av tapet. Det er viktig for oss å ha det beste og bredeste utvalget.


Vi har også overmalbar og glassfibertapet som du maler i ønsket farge. Perswall i tillegg til at de fører produkter. Med tapet på badet er det enkelt å skape personlighet. I vår våtromskolleksjon er det mange flotte mønstre man kan velge mellom, alt fra betonglook til flisedesign, sier hun.


Borge våtromstapet

Teknisk sett er det ingenting i veien for å legge et nytt våtromstapet over et gammelt tapet, dersom det gamle tapetet sitter godt til underlaget. Fjern tapetet Allikevel anbefaler ekspertene å fjerne det gamle tapetet av to grunner. For det første gir våtromstapet som underlag det nye tapetet dårlig heft.


Målene er x mtr pr rull. Se på nettsiden for fullt utvalg og priser. Pris fra 69- pr rull.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg